Невролог епілептолог Одеса
|
|
Беніта | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Невролог епілептолог Одеса
Після черепно-мозкової травми стала часто непритомніти, сімейний лікар порадив звернутися до епілептолога й уточнити діагноз. Порадьте грамотного фахівця.
|
|
| |
Леандра | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Кращої лікарки, ніж Калюжна Тетяна Євгенівна, я ще не зустрічала. Приділила мені достатньо часу, дуже уважна. До неї ходила до епілептолога Шейніної, та призначила багато всіляких дорогих ліків, які виявилися неефективними, а Тетяна Євгенівна призначила всього 3 препарати, які виявилися дуже ефективними. Таких лікарів - один на мільйон. Я в захваті!
|
|
| |
АліNa | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Ми з чоловіком довго шукали грамотного лікаря-епілептолога, кількох змінили Дубенка і Клименко, а результатів ніяких. Тетяна Євгенівна направила на необхідні аналізи, зрозуміла, що треба міняти препарат, і призначила нові ліки. Уже третій рік жодних нападів епілепсії. Порадила її знайомому, і він також дуже задоволений результатом. Побільше б таких чуйних і грамотних лікарів.
|
|
| |
zzoyya | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| У наш час дуже складно зустріти хорошого лікаря, але мені дуже пощастило! Тетяна Євгенівна - лікар із великої літери! Перш ніж потрапити до неї, я була не в одного епілептолога (Шейніної та Клименка) і жоден із них мені не допоміг. Я цілий рік мучилася від нападів і втрати свідомості. Мені було постійно погано, я не могла зайвий раз вийти з дому. На першому ж прийомі мені виписали необхідне лікування і вже за кілька днів мені ставало легше, зараз я почуваюся добре, наче нічого й не було. Рекомендую!
|
|
| |
Elza77 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| У мене склалася повна довіра до Тетяни Євгенівни, до її системи роботи і призначень, я знаю, якщо вона призначила, значить мені допоможе! Не один раз цей лікар допомагала мені впоратися з моїми болячками і повернутися до повноцінного життя.
|
|
| |
Karollina | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Народ, я в шоці! Такі лікарі на вагу золота! Єдина, хто розібралася в моєму діагнозі - це Тетяна Євгенівна Калюжна. Її мені порекомендували, і я сміливо можу її рекомендувати не тільки рідним і близьким, а абсолютно всім! Крім професіоналізму, Тетяна Євгенівна доброзичлива, уважна і чуйна.
|
|
| |
Хеонія | Повідомлення # 7 |
Майор
| У чоловіка були сильні головні болі, нічні судоми і проблеми зі сном. Перший же курс лікування відразу допоміг. Звісно, наслідків позбутися назавжди неможливо, і препарати доведеться приймати все життя, але головне завдання - правильно підбирати препарати, поліпшити якість життя й уникнути розвитку подальших наслідків. Тетяна Євгенівна чоловікові з цим і допомагає. Чудовий, чуйний лікар. Однозначно, можу порадити.
|
|
| |
torri | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Після відвідин тільки позитивне враження. Спеціаліст дуже хороший, а головне, що пояснює все зрозуміло і детально. Розумний лікар. Ставлення до пацієнта дуже хороше. Лікування мені призначила. Лікарю тільки подяка. Побільше б таких лікарів, як Калюжна Т.Є.
|
|
| |
Надія82 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Підкажіть у якій клініці приймає Тетяна Євгенівна?
|
|
| |
АліNa | Повідомлення # 10 |
Сержант
| У клініці Лікаріум на Генуезькій, 1/2.
|
|
| |
vera67 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Можете дати телефон цієї клініки?
|
|
| |
Lilnas | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87 - Клініка Licarium.
|
|
| |
Cristal | Повідомлення # 13 |
Майор
| Багато років лікуюся у Тетяни Євгенівни, вона мені допомогла поліпшити стан мого здоров'я. Завжди уважна, ввічлива, спілкування з нею замінює ліки, нехай буде більше таких лікарів!
|
|
| |