Тетяна Калюжна невропатолог відгуки
|
|
Alyonka | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Тетяна Калюжна невропатолог відгуки
Дівчата, підкажіть, зверталися ви до невропатолога Тетяни Калюжної з головними болями. Який результат лікування? Варто звертатися? Де вона приймає?
|
|
| |
Ніка358 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Зверталися, рекомендую, якщо у вас є неврологічні проблеми. Лікар чудовий і досвідчений!
|
|
| |
Ка20 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| До Тетяни Євгенівни звернулася із загостренням остеохондрозу, було шалене запаморочення, не виходило навіть самостійно встати. Вона призначила ефективне лікування і я отримала чудовий результат. Рекомендую, вона допоможе вирішити ваші проблеми.
|
|
| |
Таїра | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| У мене часті запаморочення і біль у шийному відділі, вже давно. І ось я вирішила звернутися до Калюжної Т.Є. І дуже рада, що мені порекомендували саме її. Хочу зазначити, що лікарка компетентна у своїй галузі та поставила правильний діагноз, тому що призначене лікування дало результат уже десь через 2 тижні.
|
|
| |
Бертіна | Повідомлення # 5 |
Майор
| Підкажіть у яку клініку ви зверталися, щоб потрапити до Тетяни Калюжної?
|
|
| |
Таїра | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Тетяна Євгенівна приймає в клініці Лікаріум на вул. Генуезькій, 1/2.
|
|
| |
Володимира | Повідомлення # 7 |
Полковник
| Що сподобалося мені в Тетяні Євгенівні - це людське ставлення і швидке визначення проблеми та призначення правильного лікування. Рекомендую, хороший невролог!
|
|
| |
Павлина | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Я прийшла до лікаря Калюжної з частими головними болями. Чудовий, професійний і ввічливий лікар. Розташувала мене до себе і виявила проблему.
|
|
| |
Тома45 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Дуже хороший лікар. Розуміє хворого практично відразу. Бачить хворобу, як є. Лікування призначає адекватне, не як деякі, які випишуть ліки за ціною літака, а толку немає.
|
|
| |
Флора | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Можете написати телефон лікарки Калюжної?
|
|
| |
Володимира | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Даю вам телефони клініки Лікаріум - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Іванка66 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Швидко організувала лікування, дуже уважний і грамотний фахівець. Аргументувала всі призначення. Настійно рекомендую!
|
|
| |