Консультація невропатолога Одеса
|
|
Ella | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Консультація невропатолога Одеса
Доброго дня, шукаю невролога, який зможе проконсультувати мене за вже встановленим діагнозом. Підкажіть контакти і дані фахівця, який знає, виходячи зі свого досвіду або відгуків знайомих.
|
|
| |
Daria19 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| У нас в Одесі не змогла знайти грамотного лікаря. При варіанті відвідувачі сайту порадять сходжу на прийом.
|
|
| |
ТаняКальченко | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Якщо ви шукаєте невролога, можу рекомендувати вам свого лікаря - Калюжну Тетяну Євгенівну. Вона володіє глибокими знаннями в галузі неврології та має багаторічний досвід роботи з пацієнтами. Вона завжди прагне допомогти своїм пацієнтам, пропонуючи індивідуальний підхід до кожного випадку і призначаючи ефективне лікування.
|
|
| |
КсеніяЯ | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Невролог Калюжна - лікарка, яка вміє допомагати! Лікувалася у неї з жахливими головними болями з ефективним результатом. Мені лікарка дуже сподобалася, як у плані професіоналізму, так і за особистим спілкуванням. Оглянув як годиться, з усіх питань проконсультував. Дуже сподобалося все: і ставлення лікаря, і ретельність обстеження, і супровід пацієнта під час терапії до одужання. Я дуже рада, що звернулася до цієї лікарки і зараз усім її рекомендую!
|
|
| |
ЮліяКруз | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Моя історія успіху: міжхребцева грижа і неврологічні проблеми залишилися в минулому завдяки Патрашку Катерині Вікторівні. Її здібності розкриваються в майстерності лікування і розумінні пацієнта.
|
|
| |
Ка20 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Я знову можу насолоджуватися життям без обмежень, і це - заслуга Патрашку Катерини Вікторівни. Вона допомогла мені перемогти міжхребцеву грижу і звільнитися від неврологічних мук.
|
|
| |
Ясміна | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Я вважаю, що відвідування некваліфікованого невролога може бути небезпечним. Я мав досвід з Макаренко Оленою Геннадіївною, яка не тільки не проявила належної уваги до моїх симптомів, а й зробила серйозні помилки в діагностиці. Я рекомендую бути обережними і шукати кваліфікованих фахівців.
|
|
| |
Margarita27 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Як записатися до цих фахівців?
|
|
| |
Zhorzhina | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Тетяна Євгенівна приймає в клініці Лікаріум, записатися можна за телефонами - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
петра | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Відвідування некваліфікованого невролога може призвести до неправильної діагностики та невідповідного лікування. Я зіткнувся з Богатирьовою Тетяною Вікторівною, яка не тільки не зрозуміла мою проблему, а й запропонувала неправильні методи лікування. Не рекомендую ризикувати своїм здоров'ям і шукати кваліфікованого фахівця.
|
|
| |
Білоусова | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Я хотів би поділитися своїм негативним досвідом з некваліфікованим неврологом Каркаш. Вона не тільки проявила непрофесіоналізм, а й не змогла правильно діагностувати мою проблему. Я настійно рекомендую звернутися до іншого невролога, щоб отримати компетентне лікування.
|
|
| |
ssofiaa | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| Патрашку Катерина Вікторівна, 1-а поліклініка Болгарська 38, працює тільки з дорослими, телефон 0934815955.
|
|
| |