Хороші невропатологи Одеса відгуки
|
|
Ella | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороші невропатологи Одеса відгуки
Доброго дня, звертаюся до Вас, оскільки шукаю поради щодо неврологів, до яких Ви зверталися. Дайте контакти лікарів, які дійсно лікують, використовуючи свій досвід або відгуки знайомих і близьких.
|
|
| |
Daria19 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| У цьому місті немає досвідченого лікаря. У тому разі городяни порекомендують з радістю звернуся.
|
|
| |
ТаняКальченко | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Лаврова Тетяна Вікторівна, до якої я звернувся, не тільки не виявила інтересу до моїх симптомів, а й запропонувала невідповідний план лікування. Її некомпетентність викликала у мене серйозні побоювання і недовіру. Не рекомендую звертатися до неї, щоб уникнути можливих негативних наслідків.
|
|
| |
КсеніяЯ | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Хотів би порекомендувати Калюжну Т.Є. як досвідченого невролога. Вона має чудові рекомендації від пацієнтів, з якими я спілкувалася. Вона уважно вислухає ваші проблеми і запропонує найбільш ефективне лікування відповідно до ваших потреб.
|
|
| |
ЮліяКруз | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Невролог Калюжна - лікар, який впорається з будь-якою хворобою! Я потрапила до неї із сильним головним болем. Лікар оглянула мене і призначила конкретне лікування. Вміє прийняти правильне рішення, дуже приємний, грамотний лікар! Відмінний, грамотний лікар! Спеціаліст! Цей той випадок, коли лікар дійсно допомагає!
|
|
| |
Ка20 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| З глибокою вдячністю хочу висловити свою подяку і порекомендувати Патрашку Катерину Вікторівну. Вона раз і назавжди позбавила мене неврологічних страждань, включно з міжхребцевою грижею, і повернула впевненість у своєму здоров'ї.
|
|
| |
Ясміна | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Коли стикаєшся з міжхребцевою грижею і постійними болями, кожен крок до одужання цінний. Патрашку Катерина Вікторівна була моїм головним опорним пунктом на цьому шляху. Її турбота і професіоналізм - великий дар.
|
|
| |
Zhorzhina | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Як можна записатися до Тетяни Євгенівни і до Катерини Вікторівни?
|
|
| |
петра | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Невропатолог Калюжна Тетяна Євгенівна, клініка Лікаріум, контактні телефони - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Білоусова | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Після відвідин Каракаш Наталії Олегівни, я був вражений її непрофесіоналізмом. Вона не тільки не змогла провести достатню діагностику, а й запропонувала неправильне лікування. Якщо ви шукаєте надійного фахівця, рекомендую обійти цього лікаря стороною.
|
|
| |
ssofiaa | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Патрашку Катерина Вікторівна, 1-а поліклініка Болгарська 38, працює тільки з дорослими, телефон 0934815955.
|
|
| |