Невропатологи Одеса відгуки
|
|
Ella | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Невропатологи Одеса відгуки Добрий день! У мене зі спиною проблеми, хочу потрапити до хорошого невропатолога. Хто лікувався або, можливо, знайомі відвідували, дайте рекомендації та контакти.
|
|
| |
Daria19 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| У нас у місті не вийшло знайти досвідченого фахівця. При варіанті форумчани підкажуть з радістю звернуся.
|
|
| |
ТаняКальченко | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Якщо ви шукаєте невролога, який пояснить вам ваш стан і запропонує найефективніше лікування, рекомендую звернутися до Калюжної Т.Є. Вона володіє чудовими комунікативними навичками й умінням у доступній формі пояснити складні медичні терміни. Пацієнти говорять про її здатність налаштувати на позитивний лад і створити довірчу атмосферу.
|
|
| |
КсеніяЯ | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Невролог Калюжна - лікарка, яка вміє допомагати! Я потрапила до неї з сильним головним болем і вона чудово впоралася з проблемою. З її якостей відзначила б професіоналізм лікаря. Найголовніше - поставила правильний діагноз. Вона змінила моє життя на краще.
|
|
| |
ЮліяКруз | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Мій досвід із некваліфікованим неврологом Ковальчук Т.А. був жахливим. - був жахливим. Вона не тільки не звернула уваги на мої симптоми, а й припустилася серйозних помилок у діагностиці. Не рекомендую її відвідувати, шукайте кращого фахівця!
|
|
| |
Ка20 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Зустріч із Патрашку Катериною Вікторівною стала для мене справжнім порятунком. Її компетентність та індивідуальний підхід до лікування дали мені змогу побороти головні болі, які мучили мене довгий час.
|
|
| |
Ясміна | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| З Катериною Вікторівною Патрашку, я змогла домогтися ефективного результату при лікуванні! Завжди грамотно призначає лікування, вислухає, допоможе порадою, підтримає. Діагноз був поставлений відразу, без будь-яких сумнівів. Лікування, яке було призначено, допомогло мені звільнитися від моєї проблеми через дуже короткий період часу. Відмінний, грамотний лікар! Спеціаліст!
|
|
| |
Zhorzhina | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Напишіть, де приймає ці фахівці?
|
|
| |
петра | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Невропатолог Калюжна Тетяна Євгенівна, клініка Лікаріум, телефони - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Білоусова | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Не варто звертатися до невролога Лаврової Т. В. Моя зустріч з нею залишила мене сумнівним у її професіоналізмі. В. Моя зустріч із нею залишила мене з сумнівом щодо її професіоналізму. Вона не проявила належної уваги і запропонувала неправильне лікування. Шукайте іншого невролога, щоб отримати належну медичну допомогу.
|
|
| |
ssofiaa | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Патрашку Катерина Вікторівна, 1-а поліклініка Болгарська 38, працює тільки з дорослими, телефон 0934815955.
|
|
| |