Найкращі невропатологи Одеси
|
|
Ella | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращі невропатологи Одеси
Вітаю, всіх! Підкажіть, нормального невролога для дорослого, була у багатьох результату немає. Цікавить грамотний невролог, якщо стикалися з таким, залиште дані, будь ласка.
|
|
| |
Daria19 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| У нас у місті немає правильного лікаря. Якщо на форумі порекомендують піду.
|
|
| |
ТаняКальченко | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Я б рекомендував звернутися до лікаря Калюжної Т. Е. Вона має великий досвід у галузі неврології та відмінну репутацію серед пацієнтів. Я особисто був у нього на прийомі і залишився дуже задоволений його професіоналізмом і увагою до моїх проблем.
|
|
| |
КсеніяЯ | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Калюжна Тетяна Євгенівна - ас своєї справи! Звернулася з болями в ділянці обличчя, що віддавали в руку. Мені лікарка дуже сподобалася, як у плані професіоналізму, так і за особистим спілкуванням. Оглянула як годиться, з усіх питань проконсультувала. Дуже сподобалося все: і ставлення лікаря, і ретельність обстеження, і супровід пацієнта під час терапії до одужання. Я шалено задоволена результатом!
|
|
| |
ЮліяКруз | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Я б настійно відрадив від відвідування некваліфікованої неврологині Гек Л.Ю, з якою я мав невдалий досвід. Вона не тільки проявила повне нерозуміння моїх проблем, а й зробила помилкові діагнози. Не ризикуйте своїм здоров'ям, знайдіть більш компетентного фахівця.
|
|
| |
Ка20 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Мені довелося дізнатися, що справжні ангели ходять серед нас лікарями. Патрашку Катерина Вікторівна - один із них. Її допомога впоратися з міжхребцевою грижею і болями в шиї стала справжнім дивом.
|
|
| |
Ясміна | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Коли я звернувся до Патрашка Катерини Вікторівни, я навіть не міг сподіватися на такий результат. Вона зробила неможливе, допомогла мені позбутися болю, який мучив мене довгий час.
|
|
| |
Zhorzhina | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Розкажіть, як записатися до Тетяни Калюжної або до Катерини Патрашку?
|
|
| |
петра | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Невропатолог Калюжна Тетяна Євгенівна, клініка Лікаріум, працює тільки з дорослими, телефони - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Білоусова | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Патрашку Катерина Вікторівна, 1-а поліклініка Болгарська 38, працює тільки з дорослими, телефон 0934815955.
|
|
| |
ssofiaa | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Дякую, за коментарі, до тямущих лікарів у нашому місті.
|
|
| |