Невропатолог Одеса Ленселище
|
|
Ella | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Невропатолог Одеса Ленселище
Добрий день, я в пошуках грамотного невролога. Дайте рекомендації до професіоналів. Підкажіть контакти кращого лікаря виходячи з Вашого досвіду або відгуків близьких знайомих.
|
|
| |
Daria19 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| У місті Одеса мені не вдалося знайти розумного фахівця. При варіанті городяни порадять сходжу.
|
|
| |
ТаняКальченко | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Невролог Танєєв, до якого я звернувся, не тільки не зміг дати правильну діагностику, а й виявив повну відсутність уваги до моїх проблем. Я відчував, що моє здоров'я не було для нього пріоритетом. Шукати іншого невролога - найкраще рішення!
|
|
| |
КсеніяЯ | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Невролог Калюжна - лікарка, яка вміє допомагати! Звернулася з шумом у вухах, вона змогла розібратися з цією проблемою. З його якостей відзначила б професіоналізм лікаря. Дуже сподобалося все: і ставлення лікаря, і ретельність обстеження, і супровід пацієнта під час терапії до одужання. Я шалено задоволена результатом!
|
|
| |
ЮліяКруз | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Моя історія одужання завдяки Патрашці Катерині Вікторівні нагадує справжнє диво. Її методи і турботливий підхід допомогли мені впоратися з міжхребцевою грижею, яка сильно обмежувала моє життя.
|
|
| |
Ка20 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Так, дійсно Калюжна Т. Е. Справжній професіонал своєї справи! Індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Побачивши мою проблему, призначила лікування. Після пройденої терапії стало легше, зменшився біль. Після її призначень стало нам набагато легше. Усі призначення були зроблені правильно і грамотно. Я шалено задоволена результатом!
|
|
| |
Ясміна | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Дякую Патрашці Катерині Вікторівні за те, що вона зробила неможливе можливим. Завдяки її допомозі я повернувся до активного життя без болю в голові та шиї.
|
|
| |
Zhorzhina | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Натякніть, як приймають ці фахівці і де?
|
|
| |
петра | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Невропатолог Калюжна Тетяна Євгенівна приймає в клініці Лікаріум, працює тільки з дорослими, телефон 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Білоусова | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Патрашку Катерина Вікторівна, 1-а поліклініка Болгарська 38, працює тільки з дорослими, телефон 0934815955.
|
|
| |
ssofiaa | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Дякую, за рекомендації, до найкращих фахівців в Одесі.
|
|
| |