Невропатолог Одеса на Малиновського
|
|
Ella | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Невропатолог Одеса на Малиновського
Усім здрастуйте, шукаю допомоги в пошуку хорошого невролога. Потрібні рекомендації до професіоналів. Порадьте контакти і дані грамотного лікаря на основі Вашого досвіду, а також відгуків близьких.
|
|
| |
Daria19 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| В Одесі не вийшло знайти досвідченого фахівця. У разі, якщо на сайті підкажуть, піду.
|
|
| |
ТаняКальченко | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Спробуйте звернутися до Калюжної Т.Є. або до Патрашка О.В. - дуже обізнані неврологи.
|
|
| |
КсеніяЯ | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Лікар-невролог Калюжна - дуже хороший лікар! Прийшла з м'язовими спазмами. Була здивована професіоналізмом і залишилася повністю задоволена консультацією. Думаю, що вона досить професійна. Найголовніше - поставила правильний діагноз. Вона змінила моє життя на краще.
|
|
| |
ЮліяКруз | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Неврологічні проблеми стали для мене нерозв'язною головоломкою, поки я не зустрів Патрашку Катерину Вікторівну. Її унікальні методи і увага до деталей допомогли мені позбутися міжхребцевої грижі.
|
|
| |
Ка20 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Калюжна Т. Е, невролог в особі якої я знайшла допомогу! Завжди грамотно призначає лікування, вислухає, допоможе порадою, підтримає. Вона робить все, щоб її пацієнти досягли поставленої мети. Професійно, чітко, все по справі, без зайвих фраз і витрат. Відмінний, грамотний лікар! Спеціаліст!
|
|
| |
Ясміна | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Коли моя міжхребцева грижа призвела до нестерпного болю, я зважився звернутися до Патрашки Катерини Вікторівни. Вона не тільки допомогла мені позбутися болю, а й навчила запобігати йому в майбутньому.
|
|
| |
Margarita27 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Підкажіть, де працює ці фахівці?
|
|
| |
Zhorzhina | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Патрашку Катерина Вікторівна, 1-а поліклініка Болгарська 38, працює тільки з дорослими, телефон 0934815955.
|
|
| |
петра | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Невропатолог-епілептолог Калюжна Тетяна Євгенівна, клініка Лікаріум, працює тільки з дорослими, телефон 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Білоусова | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Звернувся до невролога Богатирьової, і був шокований її некомпетентністю. Вона не тільки не провела належну діагностику, а й припустилася серйозних помилок. Краще уникати її і шукати більш кваліфікованого фахівця.
|
|
| |
ssofiaa | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| Спасибі, за коментарі, до найкращих фахівців у нашому місті.
|
|
| |