Невролог Одеса центр
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Невролог Одеса центр
Доброго ранку! Збуджує інтерес, які неврологи в Одесі найкваліфікованіші? Заманливо знати вашу точку зору про таких лікарів.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Лікувалася у багатьох, але не змогла знайти грамотного лікаря. У разі, якщо ви володієте даними про такого лікаря, який вам допоміг вирішити проблему, порекомендуйте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Хотілося б послухати, які фахівці медицини нині найкваліфікованіші, а то я вже віднедавна в пошуку і мої результати невтішні.
|
|
| |
Светозара | Повідомлення # 4 |
Генерал-майор
| Хочу висловити заперечення з попередньою містянкою, що проходила лікування, у нас є такі лікарі, які на 100% незрівнянні в такій сфері, і я можу їх рекомендувати, це - невролог вищої кваліфікації Калюжна Тетяна Євгенівна і Патрашку Катерина Вікторівна.
|
|
| |
Вілена | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Досвід з неврологом Богатирьовою Тетяною Вікторівною залишив у мене гірке враження. Її некомпетентність і непрофесіоналізм викликають серйозні сумніви в її здатності надати адекватне лікування.
|
|
| |
Nnadezhdaa | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Так, Калюжна Т.Є.- це лікарка від Бога! Я їй довіряю! Мабуть, на сьогоднішній день, таких лікарів можна підсумувати на пальцях всього однієї руки за все життя. Найголовніші причини рекомендувати Тетяну Євгенівну - це досвід, постійне бажання підвищувати майстерність, а отже, володіння актуальними навичками, а також повне й докладне інформування хворого.
|
|
| |
Mila26 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Співпраця з Патрашкою Катериною Вікторівною - це справжнє везіння. Вона не тільки допомогла мені позбутися неврологічних проблем, а й навчила підтримувати своє здоров'я на довгі роки.
|
|
| |
Ветта | Повідомлення # 8 |
Майор
| З моєї точки зору, найкраща лікарка Тетяна Калюжна, вона зробила неможливе - вчасно розпізнала інсульт і тим врятувала мені життя. Вдячна від щирого серця! Майстер, який не стоїть на місці, весь час підвищуючи професіоналізм. Лікар, який прагне і вміє реально допомогти.
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 9 |
Генерал-майор
| Вельмишановні форумчани, збудили інтерес ці лікарі, можете надати контактні дані.
|
|
| |
Єфросинія | Повідомлення # 10 |
Майор
| Звертайтеся - невролог Калюжна приймає в клініці "Лікаріум", контактні телефони - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Апрелія | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Патрашку Катерина Вікторівна, 1-а поліклініка Болгарська 38, працює тільки з дорослими, телефон 0934815955.
|
|
| |
Фіма | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Моя зустріч із неврологом Макаренко О.Г. була повним провалом. Вона не виявила уваги до моїх симптомів і зробила неправильну діагностику. Не рекомендую звертатися до неї!
|
|
| |
АнжелінаВ | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Дуже вдячна за ваші поради!
|
|
| |