Невролог Одеса відгуки
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Невролог Одеса відгуки
Моя повага всім! Цікаво знати, які неврологи в нашому місті найкращі з найкращих? Хочеться знати вашу позицію про таких лікарів.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Відвідувала багатьох, але знайти мені не вдалося грамотного лікаря. Якщо ви володієте інформацією про такого лікаря, який вам допоміг вирішити проблему, запропонуйте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Корисно дізнатися, які медичні працівники по-справжньому найкваліфікованіші, а то я вже віднедавна в пошуку і мої оцінки не задовільні.
|
|
| |
Светозара | Повідомлення # 4 |
Генерал-майор
| Хочу висловити заперечення з вищеназваним учасником, зустрічала, у нас є такі лікарі, які на сто відсотків найграмотніші в цій сфері, і я можу їх порадити, це - неврологи вищої кваліфікації Калюжна Тетяна Євгенівна і Патрашку Катерина Вікторівна.
|
|
| |
Вілена | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Хочу поділитися своїм негативним досвідом з неврологом Фернандесем де Рівесом С. Ф. Він не проявив належної уваги та знань. Ф. Він не виявив належної уваги та знань, щоб допомогти мені. Краще шукати кваліфікованого лікаря!
|
|
| |
Nnadezhdaa | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Невролог Лаврова Тетяна Вікторівна не заслуговує вашого часу і довіри. Її некомпетентність призвела до неправильної діагностики та невідповідного лікування. Не раджу звертатися до неї!
|
|
| |
Mila26 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Довго шукала хорошого невролога. І ось знайшла! Порадили Тетяну Євгенівну Калюжну - це найпрофесійніший лікар у моєму житті. Вона єдина у своїй спеціалізації, змогла допомогти мені з болями в попереку!
|
|
| |
Ветта | Повідомлення # 8 |
Майор
| Патрашка Катерина Вікторівна - це не просто лікар, а справжній рятівник від неврологічних проблем. Її знання і досвід допомогли мені повернутися до активного і здорового життя.
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 9 |
Генерал-майор
| Вельмишановні відвідувачі сайту, викликали інтерес ці фахівці, можете надати дані про них?
|
|
| |
Єфросинія | Повідомлення # 10 |
Майор
| Залишаю вам інформацію - Калюжна Тетяна Євгенівна приймає в клініці "Лікаріум" на вул. Генуезькій, 1/2, контактні телефони - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Апрелія | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Патрашку Катерина Вікторівна, 1-а поліклініка Болгарська 38, працює тільки з дорослими, телефон 0934815955.
|
|
| |
Фіма | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| З неврологічними труднощами я звернувся до Патрашки Катерини Вікторівни і не пошкодував ні секунди. Її методи лікування дали помітні поліпшення, і я дуже вдячний за її професіоналізм.
|
|
| |
АнжелінаВ | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Дякую за ваші коментарі!
|
|
| |