Хороші неврологи Одеси відгуки
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороші неврологи Одеси відгуки
Доброго ранку! Цікавить таке питання, які неврологи у нас у місті чудові? Заманливо знати вашу точку зору про таких фахівців.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Я була у багатьох, але немає досвідченого лікаря. Якщо ж ви володієте даними про такого фахівця, який вам допоміг, порекомендуйте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Було б цікаво дізнатися, які світила медицини наразі найдостойніші, а то я вже давненько в пошуку і мої оцінки не втішні.
|
|
| |
Светозара | Повідомлення # 4 |
Генерал-майор
| Можу посперечатися з вищеназваним учасником, бачила, у нас є такі лікарі, які на 100 відсотків найкращі в такій професії, і я хочу їх рекомендувати, це - неврологи вищої кваліфікації Калюжна Тетяна Євгенівна і Патрашку Катерина Вікторівна.
|
|
| |
Вілена | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Згодна, лікувалася у Калюжної Тетяни Євгенівни. Скажу за неї, як за грамотного лікаря в цій сфері. Виявлений діагноз міг закінчиться операцією, однак за допомогою лікування у Тетяни Євгенівни все обійшлося. Можу я її радити.
|
|
| |
Nnadezhdaa | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Так, Калюжна - талановитий лікар! Я їй вірю! Мабуть, на сьогоднішній день, таких лікарів можна підсумувати на пальцях лише однієї руки за все життя. Найважливіші причини рекомендувати Тетяну Євгенівну - це знання, постійне бажання підвищувати кваліфікацію, отже, володіння сучасними умінням, а також повне та вичерпне інформування пацієнта.
|
|
| |
Mila26 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Тривало шукала відмінного невролога. І ось нарешті знайшла! Порадили Патрашку Катерину Вікторівну - це найталановитіший лікар на моїй пам'яті. Вона незрівнянна у своїй кваліфікації, змогла допомогти мені з болями в попереку!
|
|
| |
Ветта | Повідомлення # 8 |
Майор
| Наскільки я можу судити, найкраща лікарка Патрашку О.В., вона зробила неймовірне - змогла мені допомогти вилікувати спину. Вдячна до глибини душі! Майстер, який постійно розвивається, весь час підвищуючи кваліфікацію. Лікар, який бажає і здатний реально допомогти.
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 9 |
Генерал-майор
| Шановні панове, викликали інтерес ці лікарі, можете дати інформацію про них?
|
|
| |
Єфросинія | Повідомлення # 10 |
Майор
| Залишаю вам інформацію - Тетяна Євгенівна Калюжна веде прийом у клініці "Лікаріум, контактні телефони клініки - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Апрелія | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Патрашку Катерина Вікторівна, 1-а поліклініка Болгарська 38, працює тільки з дорослими, телефон 0934815955.
|
|
| |
Фіма | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Хочеться всіх попередити, невролог Фернандес де Рівес Сергій Францискович виявився повним непрофесіоналом. Він не тільки не зміг дати правильний діагноз, а й не приділив мені належної уваги. Не варто витрачати час на нього!
|
|
| |
АнжелінаВ | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Дякую за ваші рекомендації!
|
|
| |