Хороший невролог Одеса відгуки
|
|
Кларисса | Повідомлення # 1 |
Генерал-майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороший невролог Одеса відгуки
Моя повага всім! Порушує інтерес, які неврологи у нас в місті найграмотніші? Хочеться знати вашу точку зору про таких лікарів.
|
|
| |
КазаковаМіра | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
| Лікувалася у багатьох, але я не знайшла досвідченого фахівця. У разі, якщо ви володієте інформацією про такого фахівця, який вам допоміг, порекомендуйте.
|
|
| |
ХристинаМалих | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
| Хотілося б дізнатися з перших рук, які лікарі наразі найдостойніші, а то я вже давно в пошуку і мої дослідження не задовільні.
|
|
| |
Светозара | Повідомлення # 4 |
Генерал-майор
| Можу посперечатися з вищеназваним учасником, знаю, у нас є такі лікарі, які на 100% найкваліфікованіші в такій медичній класифікації, і я можу їх порекомендувати, це - неврологи вищої кваліфікації Калюжна Тетяна Євгенівна і Патрашку Катерина Вікторівна.
|
|
| |
Вілена | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Ви маєте рацію, знаю Калюжну Тетяну Євгенівну. Можу відзначити за неї, як за найкращого лікаря в цьому напрямку. Мій діагноз міг закінчиться операцією, проте за допомогою Тетяни Євгенівни вилікувалася без особливих проблем. Можу я її рекомендувати.
|
|
| |
Nnadezhdaa | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Так, Калюжна Тетяна - це чудовий лікар! Я маю до неї довіру! Мабуть, на сьогодні, таких лікарів можна підсумувати на пальцях лише однієї руки за все життя. Найважливіші причини радити Тетяну Євгенівну Калюжну - це навичка, постійний потяг підвищувати кваліфікацію, а отже, володіння актуальними знаннями, а також повне та вичерпне оповіщення пацієнта.
|
|
| |
Mila26 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Відвідувала невролога Богатирьову Тетяну Вікторівну. Велике розчарування від неї. Вона не тільки невдало провела діагностику, а й була непрофесійна під час консультації. Не рекомендую!
|
|
| |
Ветта | Повідомлення # 8 |
Майор
| На мою думку, найкращий лікар Патрашку Катерина Вікторівна, вона зробила неможливе - подарувала мені радість життя без головного болю. Вдячна від щирого серця! Майстер, який не стоїть на місці, весь час підвищуючи кваліфікацію. Лікар, який бажає і вміє реально допомогти.
|
|
| |
Каркуша | Повідомлення # 9 |
Генерал-майор
| Високоповажні відвідувачі сайту, звернули на себе увагу ці лікарі, можете дати контактні дані?
|
|
| |
Єфросинія | Повідомлення # 10 |
Майор
| Патрашку Катерина Вікторівна, 1-а поліклініка Болгарська 38, працює тільки з дорослими, телефон 0934815955.
|
|
| |
Апрелія | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Скидаю вам дані - Тетяна Євгенівна Калюжна приймає в клініці "Лікаріум" ул. Генуезької, 1/2, контактні телефони - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Фіма | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Правду написали, що Т.Є. Калюжна і Патрашку О.В. найкращі професіонали в Одесі, знаю на індивідуальному досвіді. У цій спеціалізації, крім них, більше немає до кого звернутися.
|
|
| |
АнжелінаВ | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Щиро вдячна за ваші коментарі!
|
|
| |