Тетяна Євгенівна Калюжна відгуки
|
|
nina75 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Тетяна Євгенівна Калюжна відгуки
Хочеться дізнатися про невролога з клініки Лікаріум Тетяну Євгенівну Калюжну. Які відомості про неї ви знаєте? Допомогла вона вам? Які коментарі можете залишити про цього лікаря?
|
|
| |
galla44 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Добрий день. На прийомі у Тетяни Євгенівни вже втретє. Про таких кажуть "фахівець від Бога". Огляд ретельний, отримуємо відповіді на всі запитання, результати просто і зрозуміло розповідає, ба більше, лікар уважна до дрібниць, не відповідає незрозумілими фразами, дуже відповідально ставиться, зайвого не призначає. Коли звертаєшся до фахівця такого рівня, просто йдеш спокійною за своє здоров'я.
|
|
| |
Маргарита | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Чудовий лікар! Детально запитує про всі дрібниці, дивиться всі обстеження, причому самостійно, а не просто висновки до них. І складає свою власну думку. Лікування ефективне, нічого зайвого, суворий контроль. В епілептології найкраща.
|
|
| |
МарьяКо | Повідомлення # 4 |
Майор
| Відмінний лікар. Уважний, зацікавлений знайти причину хвороби, допомогти пацієнту.
|
|
| |
Флора | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Це найкращий невролог, завдяки якому я ходжу, посміхаюся, значно покращила стан здоров'я та здобула віру в те, що справжньому лікареві насамперед потрібні не гроші, а здорові пацієнти.
|
|
| |
Владилена | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я дуже вдячна Тетяні Євгенівні. Коли після удару головою при падінні у мене почалися напади епілепсії з втратою свідомості, тільки вона підібрала правильну дозу препарату і призначила лікування. Мої найкращі рекомендації!
|
|
| |
Єфросинія | Повідомлення # 7 |
Майор
| Найкращий невролог! Допомагає всім, зокрема й зі складними ситуаціями. Задоволена і всім рекомендую.
|
|
| |
Ревміра | Повідомлення # 8 |
Сержант
| За період з липня по теперішній час я спостерігаюся у Тетяни Євгенівни. Мені сподобалося, що лікар уважно слухає, не упускає будь-яку дрібницю про мій стан, ретельно оглядає і дає консультації з кожного питання. Усім рекомендую цього фахівця.
|
|
| |
lion222 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Була на прийомі у Тетяни Євгенівни - дуже делікатний, інтелігентний лікар, що викликає повну довіру. За характером бесіди відчувається, що маєш справу з грамотним фахівцем з великим клінічним досвідом. Ідеальний невролог для тривожних пацієнтів, вміє заспокоїти й аргументовано показати, що немає підстав для переживань.
|
|
| |
3Дарья3 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Дуже приємна жінка і чудовий фахівець! Змогла побачити проблему там, де не могли розібратися інші. Я дуже рада, що потрапила до цього лікаря!
|
|
| |
mirra | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Здрастуйте, напишіть як можна записатися до Тетяни Євгенівни.
|
|
| |
МарьяКо | Повідомлення # 12 |
Майор
| Записатися на прийом до Тетяни Євгенівни можете за телефонами клініки Лікаріум - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Marichka8 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Дуже уважний і вдумливий лікар. Допомогла розібратися і поставити діагноз, який не могли встановити багато років. Рекомендую!
|
|
| |