Катерина Вікторівна Патрашку відгуки
|
|
Євпраксія | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Катерина Вікторівна Патрашку відгуки
Доброго часу доби! Представляє інтерес невролог Патрашку Катерина Вікторівна. Що можете сказати з приводу цього фахівця? Вирішила вона ваше питання? Які будуть ваші рекомендації про цього фахівця?
|
|
| |
Rose9 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Цікаву тему ви порушили, хотілося б почути пораду.
|
|
| |
Малта | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Можу розповісти про невролога Каркаш Наталію, вона виявилася вкрай некваліфікованою лікаркою. Під час зустрічі вона не виявила жодного інтересу до моїх проблем і зневажливо поставилася до моїх симптомів. Її непрофесіоналізм і неуважність викликали серйозні сумніви в її здатності надати правильну діагностику та лікування. Я вкрай розчарований цим досвідом і настійно рекомендую уникати цього невролога.
|
|
| |
Денна | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Мої враження від невролога Ковальчук Тетяни Анатоліївни вкрай негативні. Вона явно не володіє достатніми знаннями у своїй галузі і нездатна надати адекватне лікування. Вона зробила серйозні помилки в діагностиці, що викликало у мене великі труднощі і втрату довіри до її професіоналізму. Я рекомендую шукати інших неврологів, щоб отримати якісне та надійне медичне обслуговування.
|
|
| |
Alikhan | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| А я звернувся за консультацією до лікаря Патрашка за рекомендацією знайомих. Залишилася дуже задоволена уважністю і чуйністю лікаря, її професіоналізмом, призначеним обстеженням і лікуванням, результатом після лікування. Рекомендую!
|
|
| |
Люда1980 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Невролог Макаренко Олена Геннадіївна виявилася повним розчаруванням. Її некомпетентність і несерйозне ставлення до моїх проблем викликали в мене велике занепокоєння. Вона не тільки не впоралася з правильною діагностикою, а й запропонувала сумнівний план лікування. Я відчував, що мої здоров'я і благополуччя не були для неї пріоритетом. Рекомендую уникати невролога Макаренко і звернутися до більш професійних і турботливих фахівців.
|
|
| |
Fanyaa | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Була на прийомі у Патрашку Катерини у зв'язку з постійними головними болями. Дуже уважний і грамотний фахівець - розглянула можливі варіанти виникнення болю, пояснила його причини. За підсумком зробили дійсно необхідні аналізи, лікування вже показало ефективність. Можна нарешті жити далі. Вкрай рекомендую лікаря, цей фахівець рулить!
|
|
| |
сабінянка | Повідомлення # 8 |
Майор
| Нещодавно я відвідав невролога Швальова Сергія Михайловича і залишився глибоко розчарованим його професійними навичками. Ба більше, його некваліфікований підхід і обмежені знання в галузі неврології викликали в мене серйозні сумніви в його здатності надати мені адекватне лікування. Рекомендую уникати цього невролога.
|
|
| |
Елен | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Міжреберна невралгія, звернувся, допомогли, почуваюся чудово. Патрашку Є.В. - найкращий фахівець, якого я коли-небудь відвідувала.
|
|
| |
Max_6 | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Різко заболіла спина, довго намагався лікуватися сам, особливо не розраховуючи на допомогу лікарів, оскільки до цього неодноразово звертався і без особливого ефекту. За порадою звернувся до Патрашка Катерини Вікторівни, вона швидко зрозуміла, в чому проблема, провела детальний огляд. Під час опитування звернула мою увагу на ті моменти, про які я й не замислювався. Ефект від призначеного лікування, буквально відразу - стало відчутно легше.
|
|
| |
Vasilina | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Розкажіть де приймає Патрашку Катерина Вікторівна і як до неї потрапити.
|
|
| |
Люда1980 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Телефонуйте і записуйтеся на прийом - Патрашку Катерина Вікторівна, 1-а поліклініка Болгарська 38, працює тільки з дорослими, телефон 0934815955.
|
|
| |
Воронов | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Професіоналізм. Увага до пацієнта. Ефективність лікування. Детальне пояснення того, чому трапилося загострення, що конкретно мені призначили і як уникнути таких загострень надалі.
|
|
| |