Невролог Одеса ціни
|
|
Lyona56 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Невролог Одеса ціни
Потрібна консультація грамотного невролога, якого фахівця можете порадити?
|
|
| |
KoltsunIrina | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Знаєте, що я вам скажу, була у багатьох неврологів у міст, але толкового так і не знайшла, який зміг би мені допомогти.
|
|
| |
Aisun5 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Мене теж цікавить тема грамотних лікарів-неврологів, якщо ви зустрічали таких в Одесі, порекомендуйте до кого краще звернутися.
|
|
| |
Майя1976 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Я знаю таких лікарів, які свою спеціалізацію добре знають - це Калюжна Тетяна Євгенівна та Патрашку Катерина Вікторівна, рекомендую до них звернутися, думаю вони розберуться з вашою проблемою.
|
|
| |
AidaNikolaychuk | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Давно шукала лікаря, не могли поставити точний діагноз, до лікаря Калюжної прийшла за рекомендацією, Тетяна Євгенівна вивчила всі обстеження, провела і опитування, і огляд, точно з'ясувала, що зі мною відбувається. Призначене лікування мені допомогло. Мучилася не один рік, пробувала різне лікування, але не було точного діагнозу. Тепер усе гаразд.
|
|
| |
galla44 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Так, Тетяна Євгенівна професійний лікар. Доказовий підхід, легкість у спілкуванні, дуже уважна, не порадить зайвого.
|
|
| |
Levitskaya9 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Мігрені на тлі вагітності. Але Патрашку Катерина Вікторівна підібрала мені якісну терапію! Рекомендую її всім! Більш вдумливого і доброго невролога ви не знайдете!
|
|
| |
Бертіна | Повідомлення # 8 |
Майор
| Шукала хорошого лікаря, який не буде виписувати фуфломіцини. Звернулася за порадою свого знайомого до Патрашка Катерини Вікторівни. Це те, що я шукала! Однозначно буду рекомендувати всім знайомим і надалі, якщо буде потрібно, буду звертатися тільки до Катерини Вікторівни.
|
|
| |
Діонісія | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Неврологи Богатирьова Тетяна Вікторівна і Гек Людмила Юріївна виявилася вкрай некваліфікованими. Під час консультації вони не проявили належної уваги до моїх симптомів і не поставили релевантних запитань. Їхній підхід був непрофесійним і непереконливим. Ба більше, недостатні знання в неврології призвели до неправильної діагностики та невідповідного лікування. Я рекомендую шукати інших неврологів, які зможуть надати якісну та надійну медичну допомогу.
|
|
| |
Jenny77 | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Дуже уважний і вміє думати доктор Патрашку. Звернулася з лицьовим нервом і не пошкодувала, що саме до цього невролога потрапила. Детально дуже все пояснила і відповіла на всі мої запитання. Дуже тішить доказова медицина і жодних зайвих препаратів.
|
|
| |
Zubkov | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Здрастуйте, форумчани! Залиште координати Тетяни Євгенівни та Катерини Вікторівни.
|
|
| |
AidaNikolaychuk | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Тетяна Євгенівна Калюжна приймає в клініці Лікаріум на Генуезькій 1/2, контактні телефони клініки - +38 (048) 230-90-02, +38 (096) 388-18-99, +38 (095) 751-31-63, +38 (093) 542-94-87.
|
|
| |
Діонісія | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Невропатолог Патрашку Катерина Вікторівна, 1-а поліклініка Болгарська 38, працює тільки з дорослими, телефон 0934815955.
|
|
| |