Невролог Одеса вартість
|
|
Брітні | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Невролог Одеса вартість
Вітаю форумчани! Розкажіть, у яких неврологів ви лікувалися і лікуєтеся. І який з них заслуговує на увагу. Потрібно терміново пройти обстеження і не дуже хочеться помилитися з лікарем.
|
|
| |
Еліонора | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Навіть важко вам когось порадити. Мені з головним болем не допомогли, хоча відвідувала багатьох.
|
|
| |
Yasya | Повідомлення # 3 |
Сержант
| І я в пошуках тямущого невролога, який розуміється на болях шиї та спини. Може хтось зустрічав такого і вам надали потрібну допомогу.
|
|
| |
Elenochka8 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| А я в пошуках невролога, який зможе мені призначити грамотне лікування при нападах епілепсії.
|
|
| |
Юllia | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Я стикалася з такими лікарями, у разі епілепсії вам тільки до Калюжної Т.Є. - вона дуже тямуща неврологиня-епілептологиня, а якщо потрібен вертебролог, ідіть до Патрашка Є.В.
|
|
| |
vera67 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Мій досвід із неврологом Тагібековою Фатімою Кіясівною залишив мене з відчуттям недовіри. Вона не проявила належного професіоналізму і не змогла надати мені правильну діагностику та лікування. Я вважаю, що важливо знайти більш компетентного та турботливого невролога, який зможе забезпечити якісну медичну допомогу.
|
|
| |
Денна | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Зверталася до Катерини Вікторівни з проблемами спини. Вона діагноз поставила швидко і правильно: міжхребцеві грижі. Лікування дало швидкий ефект. Дуже задоволена результатом.
|
|
| |
mirra | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Тетяна Євгенівна Калюжна, як завжди на висоті, вона прекрасно знає свою роботу і щоразу при зверненні я отримую реальну допомогу і підтримку лікаря. Найкращий епілептолог у місті, рекомендую.
|
|
| |
Nira1 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Повністю рекомендую Тетяну Євгенівну, як епілептолога. Лікуюся в неї вже рік. Це вже третій мій епілептолог. Вона - дуже хороший фахівець. Завжди уважно проводить огляд і знайомиться з результатами діагностики, все роз'яснює "на пальцях". Уже давно немає нападів.
|
|
| |
Каміла145 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Поділіться, будь ласка, контактами цих лікарів.
|
|
| |
mirra | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Тетяна Євгенівна приймає в клініці Лікаріум, контактні телефони клініки - +38 (048) 230-90-02, +38 (096) 388-18-99, +38 (095) 751-31-63, +38 (093) 542-94-87.
|
|
| |
Юllia | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Невропатолог-вертебролог Патрашку Катерина Вікторівна, 1-а поліклініка Болгарська 38, працює тільки з дорослими, телефон 0934815955.
|
|
| |
Брітні | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Дякую всім за інформацію.
|
|
| |