Невропатолог Одеса вартість
|
|
РозанаУВ | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Невропатолог Одеса вартість
Добрий вечір! Може хто порадити невролога, який думає і розбирає нестандартні ситуації?
|
|
| |
Лігія | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Моїй мамі дуже допомогла лікарка невролог Калюжна Тетяна Євгенівна. До цього зверталися до багатьох лікарів у різних поліклініках. Відмінний лікар, мамі стало значно краще!
|
|
| |
Люда1980 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Я був вкрай незадоволений прийомом у невролога Макаренко Олени Геннадіївни. Вона не виявила достатньої уваги до моїх симптомів і не поставила релевантних запитань. Її ставлення до мого здоров'я здавалося поверхневим і байдужим. Я вважаю, що важливо знайти невролога, який більш кваліфікований і турботливий до пацієнтів.
|
|
| |
Багдана | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Спостерігаюся другий рік у невролога-епілептолога Калюжної Тетяни Євгенівни. Терапію підібрано, нападів немає вже рік. Завжди привітна, чемна, готова допомогти. Якщо у вас така проблема, раджу Тетяну Євгенівну.
|
|
| |
kretto | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Так. Дійсно Тетяна Євгенівна лікар дуже уважний, доброзичливий, чуйний. Підібрала ліки вже на першому прийомі, від призначень помітно покращився стан. Дякую і рекомендую!
|
|
| |
Клава44 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Спостерігаюся три роки. Патрашку Катерина Вікторівна відмінний фахівець. Виконую всі вимоги. Лікування допомогло. Рекомендації найкращі.
|
|
| |
Іззі | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Я хотів би поділитися своїм негативним досвідом відвідування невролога Лаврової Тетяни Вікторівни. На жаль, вона виявилася некваліфікованим фахівцем. Вона не проявила належної уваги до моїх симптомів і не змогла правильно діагностувати мою проблему. Я почувався невпевнено і розчаровано в її підході до лікування. Не рекомендую звертатися до неї для отримання медичної допомоги.
|
|
| |
gorgia67 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Доктор Патрашку - людина з відкритою душею, до неї можна звертатися без сорому з усіма проблемами - завжди вислухає, призначить коректне лікування і просто допоможе порадою.
|
|
| |
Valentina7 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Моя зустріч із неврологом Гек Людмилою Юріївною виявилася повним розчаруванням. Вона проявила непрофесіоналізм і несерйозне ставлення до моїх проблем. Її знання в галузі неврології залишали бажати кращого, і вона зробила неправильну діагностику. Я вважаю, що є більш кваліфіковані лікарі, які зможуть надати мені кращу медичну допомогу.
|
|
| |
Капека | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Хочеться проконсультуватися з цими неврологами, як можна до неї записатися?
|
|
| |
Багдана | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Записуйтеся в клініку Лікаріум - (048) 230-90-02, (096) 388-18-99, (095) 751-31-63, (093) 542-94-87, там приймає Тетяна Євгенівна.
|
|
| |
Беатріс | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Невропатолог Патрашку Катерина Вікторівна, 1-а поліклініка Болгарська 38, працює тільки з дорослими, телефон 0934815955.
|
|
| |
gorgia67 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Вдячна всім за відгуки.
|
|
| |