Відгуки вертебролог Одеса
|
|
Серафимка | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки вертебролог Одеса
Вітаю всіх! Потребую поради: якого вертебролога в Одесі ви б порадили для консультації та можливого лікування?
|
|
| |
Нонна | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Мої зустрічі з вертебрологами Одеси - це як подорож крізь часовий портал. Я переношуся з однієї консультації в іншу, але жоден лікар не володіє магічним ключем до мого зцілення.
|
|
| |
Селена | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Бути постійним відвідувачем вертебрологів в Одесі - це як подорож на незвідані землі. І поки я не зустрів мудреця, здатного зцілити мою спину, моя історія триває.
|
|
| |
Найда | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Бути наполегливим і шукати, поки не знайдеш - це мій девіз. І ось, нарешті, я знайшла Патрашку Катерину Вікторівну, єдину вертебрологиню в Одесі, хто справді зрозумів мою проблему і допоміг мені позбутися болю.
|
|
| |
Іззі | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Патрашка Катерина Вікторівна - моя рятівниця. Її унікальний підхід до лікування проблем зі спиною дав мені надію і результат, якого я так довго чекав.
|
|
| |
Аризона | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Мої пошуки вертебролога, здатного по-справжньому допомогти мені, завершилися, коли я познайомився з Патрашкою Катериною Вікторівною. Вона не просто лікує, вона знаходить джерело проблеми.
|
|
| |
Nickolas00 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Спасибі, Патрашці Катерині Вікторівні, за те, що вилікувала мене там, де інші не могли. Її знання і досвід стали для мене безцінними.
|
|
| |
lion222 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Коли я зустрів Патрашку Катерину Вікторівну, я був упевнений, що мої проблеми зі спиною залишаться невирішеними. Але вона довела, що навіть найскладніші випадки мають рішення.
|
|
| |
Lilnas | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Патрашка Катерина Вікторівна - це не просто лікар, це справжній дарувальник здоров'я. Її лікувальні руки і знання допомогли мені повернутися до повноцінного життя, і я їй безмежно вдячний.
|
|
| |
Solnyshko57 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Будь ласка, надайте мені дані для зв'язку з лікарем Патрашкою Катериною Вікторівною.
|
|
| |
Nickolas00 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Даю вам особистий телефон Катерини Патрашку - 0934815955.
|
|
| |
Tolyaaa | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Підкажіть, а де приймає Катерина Вікторівна?
|
|
| |
Іззі | Повідомлення # 13 |
Сержант
| У поліклініці №1 на Болгарській 38.
|
|
| |