Мануальні терапевти Одеса
|
|
|
|
Ilоna | Повідомлення # 16 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Перший, у кого проходила лікування, Ребров Олександр Анатолійович, - жодної позитивної динаміки, біль у спині як був, так і залишився після 3х сеансів. Другий Забранський Владислав Володимирович - мануальщик від Бога, поставив мене на ноги, більше не почуваюся старою шкапою, біль як рукою зняв, він найкращий в Одесі.
|
|
| |
Oлег | Повідомлення # 17 |
Рядовий
| У "Центрі Здоров'я Порошина" за адресою Щорса 11 лікував мене мануальщик Лосєв Олександр Васильович. Після курсу мануальної терапії біль пішов буквально на тиждень, потім повернувся. Не рекомендую
|
|
| |
Катерина | Повідомлення # 18 |
Рядовий
| Прізвища та по батькові не знаю, звуть Геннадій, працює в салоні на Великій Арнаутській. За гроші бере всіх без розбору і дітей, і старих. Мати пенсіонерка після його лікування ще 2 місяці в неврологічному відділенні 5-ї лікарні відновлювалася. Не рекомендую
|
|
| |
Babulia | Повідомлення # 19 |
Рядовий
| Повела онука 16-ти років до Олександра Анатолійовича додому, вулиця Садиківська 21/23, сеанс 10ть хвилин, це масаж і мануальна терапія, видурювання грошей.
|
|
| |
СергійБудСнаб | Повідомлення # 20 |
Рядовий
| Перевознюк Віктор Григорович в "Оріоні" - 5 сеансів, після яких у мене було загострення. Після нього звернувся до Забранського Владислава Володимировича, вилікував, легше стало і рівніше почав ходити вже після першого сеансу.
|
|
| |
Геворг | Повідомлення # 21 |
Рядовий
| Мануальний терапевт Бойченюк Лілія Валентинівна - курка не птах, жінка не мануальник. Не рекомендую. Ефекту від лікування не було.
|
|
| |
Кріс | Повідомлення # 22 |
Рядовий
| Не рекомендую, слабенький мануальний терапевт, Балабан Іван Вікторович працює у фітнес центрі Lady'Class, фітнес-клуб вул. Троїцька, 41.
|
|
| |
Женатик | Повідомлення # 23 |
Рядовий
| Мисливий Володимир Володимирович - ортопед, травматолог, мануальник. У всіх цих спеціалізаціях не якийсь. Також ніякий лікар-масажист і мануальний терапевт Олексій Петрович Білаш - рекламується в пошуковій системі гугл як мануальний терапевт, за фактом і масажист ніякий, для жінок може і підійде, для чоловіків слабкий. Після них вилікував мене Забранський Владислав Володимирович.
|
|
| |
Alibaba | Повідомлення # 24 |
Рядовий
| Лікарі Єсипенко В'ячеслав Сергійович і Петренко Юрій Валентинович - два чоботи пара. Якщо потрапили до них на лікування, готуйтеся розлучитися з грошима, без результатів. Час і гроші в прірву.
|
|
| |
ДмитроОлександрович | Повідомлення # 25 |
Рядовий
| Навіть не думав, що моя тема й опитування про мануальних терапевтів в Одесі стане такою популярною) За рік дуже багато людей взяло участь в опитуванні. PS Прошу адміністрацію форуму закрити тему.
|
|
| |