Мануальщик Одеса Таїрове
|
|
Afonasiy | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мануальщик Одеса Таїрове
Потрібен хороший мануальник на Таїровому в Одесі. Порадьте хорошого фахівця, який дійсно лікує, а не 2 рази хруснув і відправив, щоб був масаж і нормальна мануальна терапія.
|
|
| |
IlonaMaksa | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| На Таїровому немає хороших лікарів мануальників. Один лікар був, у районі Вільямса, але він помер років 10 тому.
|
|
| |
ХристинаОд | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Є хороший мануальщик масажист, я в нього лікувалася, але не Таїрове, він у районі Толбухіна, на Шклярука. Від Таїрового недалеко.
|
|
| |
Afonasiy | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| О, розкажіть про нього і дайте контакти, а то ті, у кого був на Таїровому, ніяк не допомогли. Втомився біль терпіти.
|
|
| |
ХристинаОд | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Звуть Забранський Владислав Володимирович, приймає на Шклярука в неврологічному відділенні медичного центру Вектор Плюс. Він і масажист, і мануальник. Приймає тільки зі знімками МРТ. Без діагнозу не полізе, бо каже, що можна сильно нашкодити. Сеанс займає у нього 45-50 хвилин, хвилин 20-25 масаж і хвилин 20-25 мануальна терапія + гімнастика і лфк. Ціна 1 сеансу 500 гривень. Я до нього ходила курс 10 сеансів. Біль різкий у мене минув уже після 1 сеансу, а ниючий після 6-7 сеансу. Більше спина не турбує. Його номери телефонів: 0487010704, 0634877825, 0677844314, 0509935792.
|
|
| |
Darinaa | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Теж була в Забранського Владислава, підтверджую, кращого мануальника в районі Черьомушки-Таїрове не знайти. Обійшла там лікарів десь 8, усі без знімків лікують. Питаєш, від чого тебе лікують? Кажуть всяку маячню. А Владислав Володимирович тільки після обстеження і чітке лікування призначає. У мене був сильний набряк, то Владислав підвів до лікаря невролога, який у них завідує відділенням, мені швидко призначили потрібні препарати і зняли набряклість. З мінусів, неврологічне відділення в їхній клініці розташоване на третьому поверсі, перший сеанс, до того як прибрали біль, було важко підніматися.
|
|
| |
Gena77 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Лікувався у Владислава Забранського роки 2 тому. Придатний лікар мануал, добре лікує. Правильно лікує. Як писали вище, тільки зі знімками приймає, а не розводить як інші, не бачачи, що з організмом.
|
|
| |
АллаГор | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Мені Владислав Володимирович шию полагодив, коли вона зовсім не поверталася. Крім порушення руху боліла голова, мало не до непритомності не доходило. Подруга сама з ним домовилася, повезла мене на МРТ, потім до нього. Після першого ж масажу мені стало десь на 2\3 краще і майже все прийшло в норму. Після сеансу 5 шия крутилася на всі 100% і голова стала нормальною як до хвороби. Ось так мене грижі в шиї довели. Тепер роблю гімнастику щодня, як Владислав рекомендував, і проблем із шиєю не знаю. Так що я йому дуже вдячна і рекомендую.
|
|
| |
Afonasiy | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Спасибі за рекомендацію та відгуки. Мануальник він і справді непоганий, робить стільки всього на сеансі: і масаж, і мануалку, і гімнастику, і ЛФК. Той, кого я шукав.
|
|
| |