Забранський Владислав Володимирович відгуки
|
|
Васек | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Забранський Владислав Володимирович відгуки
Мучили сильні болі в спині. Сімейний лікар порадив звернутися до Забранського Владислава Володимировича. Які відгуки можете залишити? Ваша думка, як про фахівця?
|
|
| |
Афон | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Тривалий час турбували головні болі, запаморочення, спазми м'язів у ділянці шиї. Уже після 5 сеансу в Забранського Владислава Володимировича зменшилися запаморочення і болі. Мій стан поліпшувався з кожним сеансом. Після закінчення курсу в мене відновилася рухливість у шиї і, як наслідок, перестали турбувати болі, немає запаморочень.
|
|
| |
Лапуля | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Сильний біль у ліву ногу не давав і ходити, і сидіти. Доля звела мене з Владиславом Володимировичем, біль став вщухати після перших сеансів, а після курсу його не залишилося зовсім. Результат був феноменальний.
|
|
| |
Калерія | Повідомлення # 4 |
Майор
| Боліла шия, довго шукала лікарів, зупинилася на Владиславі Володимировичі. Грамотний молодий лікар приймає тільки зі знімками МРТ. Позитивний результат очевидний. Рекомендую його відвідати.
|
|
| |
Ірида | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Молодий, грамотний лікар, приймає тільки зі знімками МРТ, працював у лікарні №10 на Малиновського і в медичному центрі Вектор Плюс. За кілька прийомів у мене зменшилися головні болі, а після закінчення курсу я взагалі забула, що таке головний біль.
|
|
| |
Клара | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Протягом тривалого часу мене мучив остеохондроз: болі в шиї, спині та колінах, часто паморочилося в голові. Завдяки проведеному курсу мануальної терапії Владиславом Володимировичем, почуваюся зовсім іншою людиною.
|
|
| |
Марьяна | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Мого чоловіка невролог відправив до Владислава Володимировича, сказавши, що крім нього ніхто не зможе допомогти. Владислав Володимирович відновив мого чоловіка, за що йому велика подяка.
|
|
| |
Анжела38 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Як записатися до Владислава Володимировича?
|
|
| |
Ірида | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Владислав Приймає за записом, я чекала понад тиждень.
|
|
| |
Люція | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Підкажіть, де приймає Владислав Володимирович? і скільки коштує сеанс?
|
|
| |
Афон | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Владислав Володимирович зараз приймає вдома Богдана Хмельницького 49 Сеанс коштує 500 грн
|
|
| |
Машуня | Повідомлення # 12 |
Майор
| Владислав Володимирович володіє глибоким розумінням людської психології і надав мені цінні інструменти для особистого зростання. Я вдячна йому за його професіоналізм та емпатію. Якщо ви шукаєте психолога, який дійсно допоможе вам змінити ваше життя, то Владислав - саме та людина, на яку ви можете покластися!
|
|
| |