Відгуки Забранський Владислав місто Одеса
|
|
Нісса | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки Забранський Владислав місто Одеса
Після перелому ноги направили на реабілітацію. Знайомі порекомендували Забранського В.В., як талановитого лікаря. Залиште ваш відгук про цього лікаря.
|
|
| |
Анжела38 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Хороша, уважна лікарка. Допомогла мені швидко відновитися після травми коліна. Дуже сподобалося, що лікар на всіх етапах контролює процес. Саме тому і результат відмінний.
|
|
| |
Vska25 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Мені потрібно було відновлювальне лікування після серйозного перелому. Звернулася за рекомендацією знайомої, до Владислава Володимировича. Він ґрунтовно підійшов до справи, вивчив мої виписки, обстеження і на їхній основі розробив цілу програму реабілітації. Ходила потім на масаж, відвідувала фізіопроцедури. Зараз твердо стою на ногах і не відчуваю болю.
|
|
| |
Пончик | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Якщо потребуєте реабілітації, хороший лікар Забранський. Якщо до нього потрапите, можете не сумніватися в швидкому результаті. Він душу вкладає в роботу, це відчувається і з'являється бажання ще більше працювати.
|
|
| |
YTR | Повідомлення # 5 |
Сержант
| У Владислава Володимировича високий рівень професіоналізму, вміння грамотно і дохідливо пояснити пацієнтові його проблему і призначити саме те лікування, яке дійсно допоможе.
|
|
| |
Циля | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Владислав Володимирович - дуже уважний і приємний реабілітолог. Сімейний лікар порекомендував звернутися саме до Забранського, оскільки він професійно знається на лікуванні болю в районі попереку та виправленні перекосу таза і плечей.
|
|
| |
Gaa14 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Зустріч із психологом Владиславом Забранським стала для мене справжнім проривом. Він допоміг мені розібратися в моїх внутрішніх конфліктах і побороти страхи, які мене стримували. Владислав навчив мене нових навичок самоврядування і дозволив мені переосмислити свої цінності. Я вдячний йому за його професіоналізм і турботу. Він справжній майстер своєї справи!
|
|
| |
Генрієтта | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Підкажіть номер телефону Владислава Володимировича?
|
|
| |
Пончик | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792
|
|
| |
Калерія | Повідомлення # 10 |
Майор
| Де приймає Владислав Володимирович?
|
|
| |
Циля | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Наразі веде прийом у себе вдома вул. Богдана Хмельницького 49.
|
|
| |
Zafa | Повідомлення # 12 |
Майор
| Після отриманої травми довелося активно лікуватися і відновлюватися. У цій справі мені дуже допоміг лікар Забранський. Він професіонал, грамотно підібрав курс реабілітації. Владислав Володимирович контролював весь процес, давав поради, підтримував морально. Без нього не вийшло б досягти таких успішних результатів за такий короткий час.
|
|
| |