Відгуки Забранський Владислав Одеса
|
|
Луїза | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки Забранський Владислав Одеса
Сильні болі в коліні, хірург направив на процедури до фізіотерапевта, порадив саме доктора Забранського. Що можете сказати про цього лікаря? Залиште свій відгук.
|
|
| |
Dod45 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Допомога фізіотерапевта Забранського виявилася дуже доречною. Організм був сильно ослаблений після хвороби, потрібно було якомога швидше відновити сили і повернутися до звичного розпорядку. Владислав Володимирович дуже допоміг у цьому, його схема точно відповідала моїм потребам, усі процедури були підібрані з розумом і давали саме той ефект, який був потрібен.
|
|
| |
Оліса | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Дуже уважний, вдумливий фахівець, неформально підходить до процедур, намагається підібрати саме те, що буде найбільш ефективно. У моєму випадку за 10 процедур було досягнуто потрібного результату.
|
|
| |
Андріана | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Як добре, що я потрапив на лікування до такого досвідченого і висококваліфікованого фахівця як Забранський. Він мені з самого початку здався грамотним і сумлінним, а потім я сам у цьому переконався. Він виконував усі процедури дуже грамотно і професійно, тому незабаром я відчув позитивний ефект.
|
|
| |
Томка | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Мені вдалося досягти хорошого прогресу за допомогою фізіопроцедур, які проводила Владислав Володимирович. Лікар професійний і чуйний!
|
|
| |
Гелія | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Хочу поділитися своїм досвідом роботи з Владиславом Забранським, як із психологом. Ця людина - справжній професіонал у своїй галузі! Я звернувся до нього з проблемами тривожності та низькою самооцінкою, і результати перевершили всі мої очікування. Владислав дуже уважно вислухав мене, створив довірчу атмосферу і запропонував практичні рішення для подолання моїх проблем. Його підхід емпатичний, і я відчув, що він справді піклується про моє благополуччя. Я відчув значні зміни у своєму житті і тепер дивлюся на себе і на світ з більш позитивною перспективою. Рекомендую Владислава Володимировича всім, хто шукає допомоги та підтримки в складних життєвих ситуаціях!
|
|
| |
Жозефіна | Повідомлення # 7 |
Сержант
| З якими аналізами приймає Владислав Володимирович?
|
|
| |
Оліса | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Обов'язково результати МРТ і якщо є направлення лікаря-фахівця.
|
|
| |
Дебора | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Підкажіть вартість сеансу?
|
|
| |
Андріана | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Я платила 500 грн.
|
|
| |
Іда | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Можна контакти Владислава Володимировича?
|
|
| |
Гелія | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792
|
|
| |
Nira1 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Досвідчений і грамотний фахівець, якому не страшно довіритися. Приходила до Владислава Володимировича на лікування і залишилася повністю задоволена його роботою.
|
|
| |