Забранський Владислав Володимирович
|
|
Зорька | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Забранський Владислав Володимирович
У мене компресійний перелом хребта, потрібен хороший реабілітолог для відновлення. Сімейний лікар порекомендував Забранського В.В. Які відгуки можете залишити про цього лікаря? Чи допоміг він вам відновитися?
|
|
| |
Матвій | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я проходив у Владислава Володимировича реабілітацію після травми, зараз уже можна говорити про те, що його робота принесла позитивний результат. Досить швидко відновився, все завдяки тому, що людина знає свою справу, продумує програму від А до Я, допомагає у всьому, консультує. Відмінний фахівець.
|
|
| |
Альберт | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Владислав Володимирович найкращий фахівець, якого мені доводилося зустрічати. Я йому дуже вдячний за грамотну, професійну і, що важливо, швидку оцінку моєї ситуації і допомогу!
|
|
| |
Філіп | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Ми зіткнулися з серйозними труднощами і на межі розставання, але завдяки глибокому розумінню і досвіду Владислава Забранського, ми змогли повернути кохання і взаєморозуміння в наші стосунки. Ми вдячні йому за його участь у нашій подорожі до щасливого і здорового шлюбу.
|
|
| |
ЗлатаЗ | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Підкажіть контактний телефон для запису до Владислава Володимировича?
|
|
| |
Філіп | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Тримайте; 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Амелія | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Дуже уважний і кваліфікований лікар. Завдяки Владиславу Володимировичу я дуже швидко відновилася після складного перелому ноги!
|
|
| |
Аврелія | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Підкажіть де приймає Владислав Володимирович?
|
|
| |
Матвій | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Наразі Владислав Володимирович приймає у себе вдома вул. Б. Хмельницького 49, раніше працював у лікарні № 10 і в медичному центрі Вектор Плюс.
|
|
| |
Агапія | Повідомлення # 10 |
Сержант
| У чоловіка в 40 років стався геморагічний інсульт. Нам Владислав Володимирович допоміг пройти складний період реабілітації! Прекрасний фахівець у своїй не легкій, але дуже потрібній справі! Отримували відповіді на всі свої запитання, після кожного заняття отримували позитивний результат, рухалися тільки вперед! Якщо шукаєте професійного реабілітолога, хочу рекомендувати тільки Владислава Володимировича!
|
|
| |
Зорька | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Дякую за відгуки.
|
|
| |