Забранський Владислав Володимирович відгуки Одеса
|
|
Регіна | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Забранський Владислав Володимирович відгуки Одеса
У зв'язку зі сколіозом з дитинства мучать болі в хребті. Сімейний лікар порекомендував звернутися до остеопата. Багато хороших відгуків чула про Забранського В.В. Можете порекомендувати цього лікаря? Залиште відгук про нього?
|
|
| |
Діора | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Проходила курс остеопатії у Владислава Забранського. Прийшла з проблемою головного та шийного болю. Лікар уважно вислухав, дав поради. Після курсу сеансів болі пішли. Почуваюся добре. Усім раджу, не їсти жменями знеболювальні пігулки, які частіше не допомагають, а йти до лікаря-професіонала.
|
|
| |
Глорія | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Психолог Забранський знайшов шляхи вирішення складних сімейних проблем, які здавалися нерозв'язними. Його терапевтичні підходи та індивідуальні рекомендації привели нас до глибокого розуміння і подолання наших перешкод. Ми вдячні йому за його професіоналізм, досвід і здатність допомогти нам повернути щастя в нашу сім'ю.
|
|
| |
Ангел | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Була на прийомі в Забранського В.В. зі скаргами на болі в попереку, плечі та головні болі. Після першого сеансу стало відчуватися поліпшення, а після проходження курсу розпрощалася із занепокоєннями! Болі зникли, лікар дав рекомендації, як підтримувати здоров'я. Залишилася задоволена. Буду рекомендувати лікаря.
|
|
| |
Аніса | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Цей лікар - найкращий з усіх остеопатів, у яких я спостерігалася, а їх було близько 10. Якщо ви, як і я, сумніваєтеся і думаєте, до якого фахівця йти, то сміливо вибирайте Владислава Володимировича. Обіцяю, не пошкодуєте!
|
|
| |
Іона | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Влад Забранський просто змінив наше життя! З його допомогою ми змогли розв'язати довгі конфлікти і навчилися ефективно спілкуватися один з одним. Він надав нам цінні інструменти, які допомогли нам зміцнити нашу сім'ю. Тепер ми щасливіші та більш гармонійні, і я вдячний психологу за його неймовірну підтримку.
|
|
| |
Леоніда | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Підкажіть де приймає лікар Забранський?
|
|
| |
Аніса | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Владислав Володимирович приймає зараз вдома вул Б. Хмельницького 49. Раніше працював у лікарні № 10 і в медичному центрі Вектор Плюс.
|
|
| |
Румія | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| На прийом потрібно брати діагнози лікарів?
|
|
| |
Діора | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Владислав Володимирович приймає з результатами МРТ, можете взяти і висновок лікарів.
|
|
| |
Мілі | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Можна номер телефону лікаря?
|
|
| |
Іона | Повідомлення # 12 |
Сержант
| 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792
|
|
| |
Кирьана | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Владислав Володимирович - дуже хороший фахівець своєї справи, був на прийомі кілька разів, були сильні болі в області шиї. Після сеансу процедур, болі минули і стало набагато краще!
|
|
| |