Забранський Владислав відгуки Одеса
|
|
Архідея | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Забранський Владислав відгуки Одеса
У мене дискомфорт у суглобах під час рухів. Сестра порадила звернутися до мануального терапевта Забранського Владислава, як до хорошого лікаря. Залиште свій відгук, хто відвідував цього лікаря? Яка у вас склалася думка про нього?
|
|
| |
Калі | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Після курсу відвідування я взагалі забула про свій діагноз. Зазвичай я не пишу відгуків про роботу лікарів, але зараз я відчуваю величезну потребу це зробити, тому що мені щиро хочеться, щоб якомога більше людей дізналися про Владислава Володимировича і змогли звернутися до нього, і отримати реальну, якісну професійну допомогу...
|
|
| |
Еда | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Владислав Забранський допоміг мені впоратися з важкими сексуальними проблемами, з якими я зіткнувся. Його експертиза і підтримка були неоціненні в моєму процесі зцілення і зростання.
|
|
| |
Зефір | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Нескінченні пошуки привели мене до великого фахівця своєї справи, Забранського Владислава, який буквально за кілька процедур повернув гарне самопочуття і дав сили рухатися далі.
|
|
| |
Полька | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| У мене дуже боліла спина і були інші проблеми зі здоров'ям, завдяки допомозі Владислава Володимировича, все нормалізувалося за кілька сеансів! Зараз мене абсолютно нічого не турбує! Рекомендую !
|
|
| |
Ліна | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Можете написати номер телефону Владислава Володимировича?
|
|
| |
Зефір | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Будь ласка: 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792
|
|
| |
Цукерка | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Звернулася до лікаря Забранського. З першого відвідування лікаря головний біль зменшився, а після проходження курсу процедур про головний біль не згадую.
|
|
| |
Феліція | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Підкажіть, де приймає лікар Забранський?
|
|
| |
Еда | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Наразі Владислав Володимирович веде прийом удома на вул. Б. Хмельницького 49.
|
|
| |
Цезарь | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| До лікаря Владислава Володимировича привів біль у шиї, не міг повернути голову і рука повністю не піднімалася вгору. Легше стало після першого прийому, лікар молодець, швидко розібрався з проблемою. Пройшов курс мануальної терапії, зараз все чудово! Раджу!
|
|
| |
Архідея | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| Дякую всім за відгуки, дуже знадобилися.
|
|
| |