Костоправ Одеса Київський район
|
|
Java | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Костоправ Одеса Київський район
Була травма хребта, відчуваю сильний біль. Підкажіть хорошого костоправа для відновлення хребта.
|
|
| |
Іоланта | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я б вам порекомендувала звернутися до Забранського В.В., він мені допоміг відновити хребет.
|
|
| |
Мелітта | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я теж можу порекомендувати Владислава Володимировича, як кваліфікованого і обізнаного фахівця. Лікар із золотими руками.
|
|
| |
Gaa14 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| До Владислава Володимировича я звернулася після безрезультатного лікування попереку в інших лікарів. Вивчивши результати МРТ, він призначив сеанси мануальної терапії. Після проходження лікування почуваюся чудово, забула про болі в попереку. Моя проблема вирішена! Із задоволенням рекомендую свого улюбленого лікаря!
|
|
| |
Зориночка | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Незважаючи на молодий вік, Владислав Володимирович - прекрасний, обдарований лікар із золотими руками. Побільше б таких лікарів! Рекомендую!
|
|
| |
Vska25 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Дізналася про лікаря Забранського за відгуками знайомих. Сильно прихопила спина. Лікар провів ефективне лікування в найкоротші терміни і я благополучно поїхала у відрядження. Я вдячна Владиславу Володимировичу за професійний підхід до лікування, за працьовитість, уважність і любов до пацієнта і рекомендую!
|
|
| |
Івана | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Можете написати, як я можу зв'язатися з Владиславом Володимировичем?
|
|
| |
Мелітта | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Телефонуйте: 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Дуся | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Моя знайома проходила курс лікування у Владислава Володимировича в МЦ "Вектор Плюс", зараз він там не працює, підкажіть, де я можу його знайти?
|
|
| |
Зориночка | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Зараз він приймає у себе вдома, за адресою вул. Б.Хмельницького 49.
|
|
| |
Аризона | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Без лукавства можу сказати, що Владислав Володимирович єдиний, завдяки кому почався мій шлях від кушетки до усвідомлення першопричини проблеми. Методи не стандартні, але на відміну від призначень інших лікарів, вони реально працюють, а все тому, що комплексний підхід і щире бажання допомогти!
|
|
| |
Java | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Дякую за відгуки. Була сьогодні на першому сеансі, вже стало легше.
|
|
| |