Найкращий мануальний терапевт Одеси
|
|
Євдоха | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий мануальний терапевт Одеси
Подивилася багато реклами, не можу вирішити, до якого мануального терапевта краще піти. Напишіть ваші відгуки про хороших і поганих мануальних терапевтів?
|
|
| |
Андреа | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Я не раджу відвідувати мануального терапевта Бойченюк Лілію Валентинівну. Ефекту від лікування не було.
|
|
| |
Гайя | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Не рекомендую до відвідування таких фахівців - Коробейников Юрій Зіновійович, Березовський Станіслав Михайлович, Мавров Валентин Степанович, Бондарєв Ігор Іванович, Фармагей Григорій Іванович. Ідіть відразу до Забранського В.В., це буде найкращий варіант.
|
|
| |
Бекка | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Теж можу рекомендувати Забранського Владислава, хороший мануальник виправить усе, що зможе.
|
|
| |
Цезарь | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Не рекомендую до відвідування Єсипенка В.С. і Петренка Ю.В. - розводять на гроші, про лікування навіть не йдеться.
|
|
| |
Бетті | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| А я можу залишити негативний відгук про Олексія Петровича Білаша, йому більше підходить робота масажистом, але не мануальним терапевтом. А найкращий мануальщик на мій погляд - це Забранський Владислав Володимирович.
|
|
| |
Грейс | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Була у Перевознюка Віктора Григоровича, після 5 сеансу не могла встати з ліжка, довелося звертатися до інших фахівців.
|
|
| |
Сірі | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| А мені сильно нашкодив Каробейніков, під час сеансу я відчула хрускіт і сильний біль, від якого запаморочилася голова. Дякую Забранському Владиславу Володимировичу, що зміг відновити мою спину, рекомендую його!
|
|
| |
Гарне | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Підкажіть контактні дані Владислава Забранського?
|
|
| |
Бетті | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| 048 7010704, 063 4877825, 067 7844314, 050 9935792 - Забранський Владислав Володимирович
|
|
| |
Інес | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Потрапила за рекомендацією до мануального терапевта Шагане, враження залишилися негативні, результат - нульовий. Якби мені потрібен був масажист, я б звернулася до масажиста, а не до мануального терапевта. Не раджу відвідувати цього лікаря!
|
|
| |
Голді | Повідомлення # 12 |
Сержант
| З усіх вищевказаних фахівців, можу виділити тільки Забранського Владислава Володимировича, грамотного молодого фахівця!
|
|
| |