Мануальний терапевт Одеса відгуки
|
|
Йося | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мануальний терапевт Одеса відгуки
Займаюся важкою атлетикою, зірвав спину. Підкажіть хорошого перевіреного мануального терапевта.
|
|
| |
Феня | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я б порадив звернутися до Забранського В.В. - грамотний молодий лікар, багатьом моїм знайомим допоміг.
|
|
| |
Мілі | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Теж можу порекомендувати Забранського Владислава, як хорошого мануального терапевта, який лікує людей. На відміну від розпіарених Коробейникова Ю.З., Матвєєнко А. А., Ребров А. А. та ін.
|
|
| |
Альберт | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Будучи професійним спортсменом, регулярно звертаюся до Владислава Володимировича Забранського. Зазначу, що таких фахівців у нинішній час мало!
|
|
| |
Інара | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Укотре мені допоміг лікар Забранський. Я лікуюся тільки у цього лікаря і рекомендую його як хорошого фахівця і людину. Лікар із золотими руками. До цього відвідувала до сина Унанова, чесно кажучи, до професіоналізму батька йому далеко.
|
|
| |
Іззі | Повідомлення # 6 |
Сержант
| А лікар чудовий! Прийшла до нього вже з останньою надією. Усе перепробувала, нічого не допомагало від моторошного болю в попереку, була в багатьох мануальних терапевтів, таких як Москальчук Сергій Петрович, Ребров Олександр Анатолійович, крім легкого масажу нічого не отримала.
|
|
| |
Вася | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Довго поневірявся по різних клініках: "Відродження життя", МЦ Yanko Medical, "Центр Здоров'я Порошина" з банальною грижею міжхребцевого диска. Не скажу, що взагалі не допомагали, але ефект був дуже коротким, що не радувало зовсім. Знайома порекомендувала Забранського Владислава, пройшла в нього курс мануальної терапії і ось уже два роки не згадую про болі.
|
|
| |
Зарія | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Була у Геннадія, який працює в салоні на Великій Арнаутській. Віддала гроші на вітер. 15 хвилин незрозуміло чого робив. Болі в нозі та попереку досі є. Не рекомендую цього мануального терапевта!
|
|
| |
Амелія | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Підкажіть контактні дані Владислава Забранського?
|
|
| |
Феня | Повідомлення # 10 |
Сержант
| 048 7010704, 063 4877825, 067 7844314, 050 9935792 - Забранський Владислав Володимирович.
|
|
| |
Лія | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Підкажіть вартість прийому?
|
|
| |
Іззі | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Я платила 500 грн за сеанс.
|
|
| |
Волк | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дуже вдячний лікарю Владиславу Володимировичу за відновлену працездатність. Дуже хороший і уважний лікар. Професіонал своєї справи!
|
|
| |