Мануальний терапевт Забранський Владислав Володимирович відг
|
|
Августина | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мануальний терапевт Забранський Владислав Володимирович відгуки
Невролог призначив курс мануальної терапії, порадив звернутися до Забранського В.В. Хто відвідував цього лікаря, залиште відгук?
|
|
| |
Гіра | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Владислав Забранський - чудовий фахівець своєї справи. Позбулася сильних болів у спині та шиї за короткий проміжок часу. Тепер це мій лікар!
|
|
| |
Афігея | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Тепер у мене є свій лікар, без перебільшення, лікар мого тіла. Я прийшла з хворою спиною, головними болями, втомою і відсутністю енергії. Пройшла 9 сеансів, це не таблетки й уколи, які не лікують. Це глибоке знання, як утворюються проблеми в нашому тілі. Владислав Володимирович зробив свою роботу, але запорука успіху в спільній роботі лікаря і пацієнта. Зараз я розумію, що це тільки початок і далі все тільки в моїх руках. Але в будь-якому разі, якщо виникне така необхідність, я знаю, до кого мені піти. Владислав Володимирович дуже глибока і мудра людина, те, що він робите в сучасному світі, дуже важливо і цінно!
|
|
| |
Івона | Повідомлення # 4 |
Сержант
| У Владислава Володимировича лікуємося всією сім'єю протягом кількох років. Прекрасний лікар, чудовий фахівець. Завжди уважно і досконально розбирається у всьому. Рекомендую!
|
|
| |
Леандра | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Звернулася до Владислава Володимировича з болем у шиї, постійними нападами мігрені та ще цілим супутнім букетом. Лікар прекрасний! Після першого прийому помітила поліпшення. Після закінчення повного курсу лікування можу сказати тільки щирі слова подяки. Болі в шиї припинилися, мігрень теж не турбує. Владислав Володимирович - професіонал.
|
|
| |
Ірит | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Вдячна Владиславу Забранському за лікування, були болі в попереку і шиї. Через кілька сеансів усе минуло, рекомендую.
|
|
| |
Сафіна | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Владислав Забранський - великий професіонал своєї справи, я задоволена. Той, хто хоче стабільних позитивних результатів, рекомендую. Побільше б таких лікарів доброзичливих і уважних!
|
|
| |
Керен | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Підкажіть вартість прийому у Владислава Володимировича і з якого віку він приймає?
|
|
| |
Ірит | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Вартість прийому у Владислава Володимировича 500 грн., приймає тільки дорослих пацієнтів з 17 років.
|
|
| |
Зима | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як я можу записатися до лікаря Забранського?
|
|
| |
Гіра | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Ось номери телефонів: 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Едік | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Друзі, якщо у вас проблеми з хребтом - це ваш лікар! Владислав Володимирович допоміг мені і багатьом моїм знайомим!
|
|
| |