забранський владислав Володимирович відгуки
|
|
Ветта | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| забранський владислав Володимирович відгуки
Мені сімейний лікар, порекомендував пройти курс мануальної терапії у Владислава Забранського? Які відгуки можете залишити про цього лікаря?
|
|
| |
Сірі | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Уперше потрапила на прийом до цього чудового лікаря два роки тому. У моєму випадку Владислав Володимирович зробив неможливе - відібрав у мене тростину і допоміг ходити без неї. Через його золоті руки пройшли багато моїх родичів і друзів. Професіонал, який не стоїть на місці, весь час підвищуючи кваліфікацію. Рекомендую!
|
|
| |
Грейс | Повідомлення # 3 |
Сержант
| У мене було зміщення хребців із защемленням нерва. Після курсу терапії я стала пурхати. Рекомендую, як дуже хорошого і грамотного фахівця!
|
|
| |
Феня | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Якби можна було б повернути час назад - я б ще півроку тому звернулася до Владислава Володимировича і пройшла в нього лікування! Шкодую тільки про одне - що терпіла болі в спині й не робила нічого, щоб допомогти собі. Мені здається, якби подруга не порадила мені Владислава Володимировича, я б ще не скоро звернулася до лікаря. Він мені дуже добре допоміг із лікуванням хворої спини, зараз уже нічого не турбує. У нього просто чарівні руки, робить усе акуратно й ефективно!
|
|
| |
Жюлі | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Я вдячна Владиславу Володимировичу за те, що він дав можливість після моїх мук протягом цілого місяця спати ночами, чого не могли зробити Москальчук і Начев. Розумничка із золотими руками. Він дуже швидко і, як виявилося, правильно визначив причину моїх болів, призначив адекватне лікування.
|
|
| |
Аніса | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Звернулася до лікаря Забранського з гострим болем у спині. Мені надали професійну допомогу і я вже після першого сеансу відчула полегшення. Пройшла курс терапії і про біль забула на зовсім.
|
|
| |
Віталіна | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Владислав Забранський - чудовий лікар. Прийшла до нього з болями в попереку, ще курс не закінчено, вже почуваюся чудово. Дуже уважний, чуйний і грамотний фахівець! Професійність і чуйне ставлення до пацієнта допомагають досягти максимально кращого результату.
|
|
| |
Стася | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Підкажіть де приймає Владислав Забранський? Скільки коштує прийом?
|
|
| |
Жюлі | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Владислав Володимирович приймає у себе вдома на вул. Богдана Хмельницького 49. Прийом коштує 500 грн.
|
|
| |
Асель | Повідомлення # 10 |
Сержант
| З якого віку приймає Владислав Володимирович і як до нього можна записатися?
|
|
| |
Аніса | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Владислав Володимирович приймає тільки дорослих пацієнтів з 17 років. Записатися можна за телефонами: 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Толян | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Були болі в попереку. Проходив курс лікування у Владислава Володимировича. Ремесло своє лікар добре знає. Працює вміло, з хорошим почуттям гумору. Рекомендації та діалоги - все по суті.
|
|
| |