Масажист реабілітолог Одеса
|
|
Геннадій | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Масажист реабілітолог Одеса
Була важка спортивна травма, шукаю хорошого масажиста-реабілітолога. Підкажіть до кого краще звернутися?
|
|
| |
Irinka8 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Рекомендую Забранського В.В. - кращого реабілітолога в Одесі ви не знайдете!
|
|
| |
margarett2 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Пройшла курс лікування у Владислава Володимировича і хочу сказати, що у лікаря золоті руки. Дуже дбайливий і водночас грамотний вплив допоміг мені забути про мої занепокоєння зі спиною і шиєю. Півроку приймала всілякі ліки, пройшла всі обстеження і все безрезультатно. А тут походила на комплексне лікування без усяких пігулок і наче заново народилася.
|
|
| |
Христина | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Потрапили на лікування до Владислава Володимировича разом із чоловіком за рекомендацією знайомої, яку вразив професіоналізм лікаря, його володіння різними методами реабілітації. Ми теж дуже задоволені лікуванням, взаємодією Владислава Володимировича з пацієнтами, його самовіддачею. Якщо в когось проблеми зі спиною, не чекайте загострень, рекомендуємо чудового, грамотного лікаря!
|
|
| |
Мері | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Дуже грамотний фахівець. Просто і дохідливо пояснив те, що відбувається з моїм плечем, і що можна зробити надалі, і які лікування варто застосовувати, а чого не варто робити. Був у різних фахівців Битяря Ю., Анненкова Є.В., Колотова А., Владислав Володимирович - єдиний, хто все зрозуміло пояснив. Рекомендую!
|
|
| |
9Жанна9 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Якщо шукаєте грамотного реабілітолога в Одесі, то вам до Владислава Володимировича. Високопрофесійний фахівець. Прекрасне ставлення до пацієнта і до його проблеми. Пройшла багато фахівців: Коробейникова Ю.З., Анненкова Є.В. у місті з банальною проблемою - біль у плечі, але нормальний і адекватний підхід до проблеми застосував тільки Владислав Володимирович!
|
|
| |
АліNa | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Роки три тому з'явився біль у спині, який мучив мене щодня. Я звертався до лікарів Авдєєнка і Караджової, але нічого кращого за читання книжок доктора Бубновського мені не призначали. У підсумку вирішив пошукати хорошого фахівця, і радий, що звернувся до Владислава Володимировича. Він єдиний, який зміг допомогти.
|
|
| |
поліна35 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Як можна записатися до Владислава Володимировича?
|
|
| |
Мері | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Тримайте номери телефонів: 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792
|
|
| |
zinaaa | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть ще вартість сеансу і де відбувається прийом?
|
|
| |
margarett2 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Доктор Забранський приймає у себе на Б. Хмельницького 49, у себе вдома. сеанс коштує 500 грн.
|
|
| |
Афа | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Дуже хороший лікар, тільки він допоміг мені позбутися постійного болю в спині. Тепер усім своїм знайомим раджу звертатися тільки до Владислава Володимировича!
|
|
| |