Реабілітолог масажист Одеса
|
|
Аріна1979 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Реабілітолог масажист Одеса
У мене поперековий остеохондроз, проходила медикаментозне лікування не допомогло, порекомендували звернутися до реабілітолога. Підкажіть грамотного і обізнаного лікаря?
|
|
| |
stassya | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Владислав Володимирович Забранський - порятунок для людей із хворою спиною. Завжди уважний, тактовний. І головне - професіонал, золоті руки. Відвідувала не один раз його сеанси. Після візиту одразу стає легше. Усім рекомендую, якщо хочете вільного від болю життя.
|
|
| |
Cristal | Повідомлення # 3 |
Майор
| Курс лікування допоміг відновленню після гострого періоду защемлення сідничного нерва. Позитивний настрій, знання справи викликали в мене оптимізм і мотивацію ставитися до свого організму грамотно. Настрій для пацієнта є основоположним фактором. Справжній лікар, індивідуальний підхід, супровід і контроль під час лікування.
|
|
| |
Valentina7 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Чудовий лікар. Було зміщення хребта, жахливий біль між лопаток і в попереку, головний біль і спазми. Поставив усе на місце, розповів багато цікавої інформації, дав комплекс вправ і рекомендацій. Болі більше не турбують, припинилися защемлення і спазми, зник головний біль, м'язи прийшли в норму завдяки рекомендаціям Владислава Володимировича.
|
|
| |
9Жанна9 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Після 4 місяців марного ходіння по лікарях Граненку, Березовському, Арнаутову. Усі в один голос говорили, що остеохондроз і це на все життя. Але коли тобі ще немає й 40, ці слова звучать, як вирок. Друзі порадили звернутися до Владислава Володимировича. На прийомі відразу стало зрозуміло, що ця людина - професіонал своєї справи. Після першого ж сеансу я забула про свої болі. Він повернув мене до активного життя.
|
|
| |
tangerine11 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Що можна сказати про найдосвідченішого і найкращого реабілітолога в Одесі? Тільки те, що звуть його Забранський Владислав Володимирович. Людина просто творить чудеса, і якщо дотримуватися його порад і рекомендацій, про біль у хребті, головний біль через шийний хондроз забудете назавжди!
|
|
| |
cod25 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Довго, але без результату намагався вилікувати свою спину. Звертався до кількох лікарів Жмеринського В.М., Караджової Л., поки мені не порадили хорошого реабілітолога Забранського В.В. Завдяки його методиці я зміг позбутися сильного болю в спині та попереку, забув про таблетки. Після його сеансів почуваюся добре, хочеться знову радіти життю.
|
|
| |
klim7 | Повідомлення # 8 |
Майор
| Після чергового виїзду на риболовлю мій поперек немов заклинив, я не міг ні повернути корпус, ні зігнутися. Завдяки доктору Забранському за його руки, якими він привів мене у форму, провівши кілька сеансів. Рекомендую!
|
|
| |
bogddana2 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Вдячна лікарю Забранському, повернув мене до активного життя, зовсім було не міг ні зігнутися, ні розігнутися. Дуже сподобалося, що кожен свій крок попередньо пояснює, розповідає детально про його необхідність. Рекомендую!
|
|
| |
Irinka8 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Можете поділитися контактами Владислава Володимировича?
|
|
| |
klim7 | Повідомлення # 11 |
Майор
| Ловіть; 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792
|
|
| |
Ліна5 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Після лікування у Владислава Володимировича почуваєшся немов заново народженою! Болі, м'язова скутість зникають, постава випрямляється, дихати стає легше, а думки в голові стають яснішими! Чудовий лікар зі світлою енергетикою!
|
|
| |