Реабілітологи Одеси відгуки
|
|
Клавдія | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Реабілітологи Одеси відгуки
Був складний подвійний перелом руки. Зараз перебуваю в пошуку грамотного реабілітолога для відновлення рухливості руки.
|
|
| |
Zhanna072 | Повідомлення # 2 |
Полковник
| Я потрапив до Забранського В.В. за рекомендацією і не пошкодував! Мене мучили сильні болі в хребті, після проходження курсу лікування і виконання його рекомендацій я начебто став жити по іншому! Рекомендую!
|
|
| |
Kover59 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Владислав Володимирович врятував мене від найсильніших болів, коли мені не допомагали ні Коробейніков, ні Граненко, ні ліки, препарати. Раджу звернутися!
|
|
| |
Lizzzka | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Лікар грамотний і уважний. Лікуюся вже два тижні і почуваюся чудово. Я думав, що моя проблема в тазостегновому суглобі, а виявилося поперек. Я задоволений результатом.
|
|
| |
Yasya | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Дуже грамотний фахівець, який розуміється, і просто прекрасна людина. Я відчуваю до нього глибоку повагу і вдячність. Мені загрожувала операція, спину скувало так, що жити не хотілося. Болі мучили пекельні. Після повного курсу лікування я забула про свої муки. Це для мене як диво було тоді, бо вже не вірила, що вдасться вибратися без операції!
|
|
| |
Fanyaa | Повідомлення # 6 |
Сержант
| До відвідування Владислава Володимировича кілька інших лікарів Арнаутов і Царенко не змогли вирішити мою проблему. Після курсу сеансів немає більше болю і неприємних відчуттів. Ба більше, тепер є чітка програма дії. Владислав Володимирович доступно пояснив, як підтримувати спину, які вправи робити. Уважний і чуйний фахівець, якому дуже цікава його професія. Обов'язково рекомендуватиму всім, кому це буде необхідно.
|
|
| |
Olesya8 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Забранський В.В. - чудовий фахівець. Неодноразово до нього зверталася, коли турбував біль чи напруження в якійсь ділянці, а також із профілактичною метою, щоб оцінити стан організму загалом. Усім дуже рекомендую. Золоті руки!
|
|
| |
Rose9 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Владислав Володимирович - дуже уважний і кваліфікований лікар! Лікар дуже докладно пояснив причину моїх проблем. Призначив грамотний комплекс відновного лікування, Буквально поставив мене на ноги! Результат: вдалося повернутися до повноцінної праці й активного життя!
|
|
| |
Lybava | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Підкажіть контакти Владислава Забранського?
|
|
| |
Fanyaa | Повідомлення # 10 |
Сержант
| 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович.
|
|
| |
kariNna | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Дуже сподобалося! Буду рекомендувати цього лікаря своїм знайомим. Забранський Владислав Володимирович - лікар із великої літери!
|
|
| |