Лікар ЛФК Забранський Владислав Володимирович відгуки
|
|
Агапа | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лікар ЛФК Забранський Владислав Володимирович відгуки
Невролог виписав направлення на ЛФК, підкажіть лікаря ЛФК, який проводить індивідуальні заняття?
|
|
| |
Мекаэла | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Рекомендую лікаря ЛФК Забранського Владислава Володимировича, він допоміг у розв'язанні моєї проблеми з пересічними болями в спині. І я дійсно змогла впоратися, регулярно займаючись під чуйним і уважним контролем Владислава Володимировича, за тими програмами, які він створював.
|
|
| |
Diamondb | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Забранський розробив для мене чудову програму для хребта. Він враховує абсолютно все: від стану організму до фізичної форми і підбирає вправи, які будуть і не сильно виснажливими, але й не слабенькими, саме такими, що приноситимуть користь для всього тіла. Я в нього позаймалася і почуваюся набагато краще. Зі спиною взагалі тепер все відмінно, навіть постава випрямилася, хоча я скільки сама намагалася, нічого не виходило. Загалом, фахівець на своєму місці.
|
|
| |
Yolka33 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Нам потрібно було знайти лікаря ЛФК. У мене компресійний перелом хребта в 6 місцях. Лікар оглянув повністю, з'ясувалося, що є і ще проблеми, і як із ними впоратися. Владислав Володимирович підібрав індивідуальні вправи. Легкі, але водночас дуже ефективні. Рекомендую, дуже грамотний лікар!
|
|
| |
1Betty6 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Звертаюся до Владислава Володимировича вдруге! І якщо буде потрібно, то тільки до нього! Він буквально підняв мене на ноги після тривалого і безрезультатного лікування у Борисюка Б.Б. Дуже грамотний і чуйний! Завжди вислухає, розпитає і обов'язково допоможе. Усім рекомендую! Перевірено! Уже кілька моїх знайомих лікувалися в нього і залишилися дуже задоволені.
|
|
| |
Варфоломія | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Дуже хороший лікар, підібрав персональну методику лікування, по сьогоднішній день використовую комплекс вправ, підібраний ним. Також можу радити його, як психолога із сімейних стосунків, результат дивовижний.
|
|
| |
tsurkanalla | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Прекрасний лікар! Грамотний, професійний і уважний! Призначене лікування дуже допомогло, покращилося самопочуття і якість життя. Призначені процедури коригували в процесі лікування, залежно від самопочуття і проміжних результатів, завдяки цьому результат був швидким.
|
|
| |
Mmiillaannaa | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Підкажіть у якій клініці я можу знайти Владислава Забранського?
|
|
| |
Yolka33 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Владислав Володимирович приймає у себе вдома на Б. Хмельницького 49.
|
|
| |
Nnadezhdaa | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Може, зберігся його номер телефону?
|
|
| |
Мекаэла | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович
|
|
| |
Yyaassyyaa | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Найкращий лікар. Чуйний, уважний, справжній професіонал. Завжди підбирає ефективне і грамотне лікування. Не раз допомагав як мені, так і моїм знайомим. Раджу всім!
|
|
| |