Мануальний терапевт 7км Одеса
|
|
Коля | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мануальний терапевт 7км Одеса
Добрий день! У мене з'явився біль у ділянці шиї, який поширюється на потиличну ділянку, був у сімейного лікаря, вона порекомендувала проконсультуватися з мануальним терапевтом. Ви випадково не можете порекомендувати хорошого фахівця, бажано в районі 7км.
|
|
| |
Myasnikovvva | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я б порекомендувала Забранського Владислава, чудовий мануальний терапевт, не з чуток знаю, що піднімає навіть безнадійних хворих.
|
|
| |
Nickol77 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| І мені сподобалося те, що лікар Забранський - знає свою справу. Він знаходить індивідуальний підхід до пацієнта, дуже доброзичливий, що викликає прихильність до себе, уважний, добрий, товариський, веселий, але суворий, який намагається дати все можливе пацієнтові, але і вимагає натомість того ж! Побільше б таких лікарів!
|
|
| |
Alyona | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| У мене перестала підніматися ліва рука, болі були пекельні, особливо вночі. Усі лікарі (Коробейников, Бєляєв, Волков), у яких я була, призначали мені операцію. Знайомий порадив проконсультуватися з Владиславом Володимировичем, сказавши, що після занять із ним, можливо, можна буде обійтися без операції. Прийняв він мене одразу після дзвінка, все пояснив, 100% гарантій не обіцяв, але сказав, що 60% того, що після занять з ним, операція може не знадобитися. Після другого сеансу в нього, я змогла підняти руку вище голови! І тоді я зрозуміла, що є всі шанси відновити руку без операції, головне дотримуватися всіх його призначень і рекомендацій.
|
|
| |
Папік | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Не міг нормально ходити, і загалом функціонувати, боліла спина, нудило, почувалася жахливо. Не знаю яким чином, але доктор Забранський зняв 70% моїх скарг.
|
|
| |
11111 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Лікувалася у Владислава Володимировича, дуже задоволена, зараз мало таких лікарів. Добрий, чуйний, уважний. Професіонал, який знає свою справу.
|
|
| |
Альберт | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Проходила лікування в Забранського Владислава. Можу сказати, що лікар професійний. Дуже терплячий, добрий. Лікування з ним проходило в одне задоволення. Я однозначно можу його рекомендувати.
|
|
| |
Тихон | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Можете дати контакти, за якими можна зв'язатися з Владиславом Забранським?
|
|
| |
11111 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович.
|
|
| |
tangerine11 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Владислав Володимирович приймає в районі 7км?
|
|
| |
Myasnikovvva | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Ні, він приймає на Богдана Хмельницького 49, просто чудовий мануальний терапевт.
|
|
| |
МадленаМ | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| Вирішила поділитися враженнями після спілкування з цим лікарем. Я в нього проходила лікування і можу сказати, що лікар дуже гідний. Освічений, старанний, терплячий, уважний і головне, знає свою справу. Мені він однозначно сподобався і як людина, і як фахівець, бо після лікування почуваюся набагато краще. Рекомендую!
|
|
| |