Мануальний терапевт Артвіль Одеса
|
|
Дженні | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мануальний терапевт Артвіль Одеса
У мене люмбалгія, хочу проконсультуватися з грамотним і практикуючим мануальним терапевтом, буде добре, якщо такий фахівець є в Артєвілі. Порекомендуйте такого лікаря.
|
|
| |
Нільс | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Владислав Володимирович Забранський - прекрасний фахівець у галузі мануальної терапії. Використовує у своїй роботі нетрадиційний підхід, вміння захопити лікувальним процесом пацієнта, особливим чуйним і добрим ставленням до хворих і колег. Молодий, але дуже перспективний лікар, від нього залишилися дуже позитивні спогади і вам рекомендую його відвідати.
|
|
| |
крейзі | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Звернулася до Владислава Забранського після численних і багатоденних походів до мануальних терапевтів - Унанова, Горбатюка, Чеботарь. Прийшла з найгострішим болем, не могла спати від грижі в хребті та болю в нозі. Ногу прострілювало так, що сидіти не могла взагалі. Оглянув, подивився МРТ, порадив зробити курс мануальної терапії, після курсу прийшло полегшення, про яке я давно вже забув.
|
|
| |
Zhanna072 | Повідомлення # 4 |
Полковник
| Звернулася до лікаря Владислава за рекомендацією сусідки. Не шкодую зовсім. Шкодую тільки, що не звернулася до нього раніше, а мучилася 5 тижнів.
|
|
| |
Karim | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Звернувся з грижею і протрузією в спині. Лікар призначив МРТ і сам провів курс мануальної терапії. Після курсу лікування біль зник, почуваюся чудово. Рекомендую!
|
|
| |
vera67 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| До лікаря я потрапила за рекомендацією моєї хорошої знайомої. З першої ж зустрічі він залишив про себе гарне враження людини професійної, грамотної та сумлінної. Направив мене на МРТ, а за їхніми результатами пояснив мені діагноз. Прописане ним лікування було ефективним, а після сеансів, які він мені сам проводив, я почувалася абсолютно новою, здоровою людиною.
|
|
| |
Раміна | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Владислав Забранський - чудовий лікар, з гумором. Зверталася кілька разів із різними проблемами, вилікував. Давав додаткові рекомендації, щоб запобігти наслідкам захворювання. Рекомендую!
|
|
| |
Olesya | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Скажіть, скільки сеанс коштує у Владислава Володимировича?
|
|
| |
Нільс | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я платив за сеанс 600 грн, але ефект був чудовий.
|
|
| |
Русаліна | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Як записатися до Владислава Забранського?
|
|
| |
Zhanna072 | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Ось вам його телефони: 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Каміла145 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Хороший лікар і чуйна людина, мене поставив на ноги після травми хребта. Рекомендую!
|
|
| |