Мануальний терапевт Одеса Молдаванка
|
|
Mariko | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мануальний терапевт Одеса Молдаванка
Підкажіть, хто стикався з прострілювальним болем у попереку. Як ви його лікували і до кого зверталися по допомогу.
|
|
| |
Ейва | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Мені прострілюючий біль у попереку допоміг вилікувати Забранський Владислав Володимирович, один курс мануальної терапії і я знову в строю. Рекомендую!
|
|
| |
Люда1980 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Прекрасний лікар, дуже уважний. Лікування, яке він призначив, допомогло абсолютно. Я відвідую цього лікаря регулярно і вам рекомендую!
|
|
| |
Lyona56 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Минулі лікарі Коробейніков і Унанов їхнє лікування довели мене до лікарні, завдяки Владиславу Забранському, якого я зустріла випадково, я знову здорова!
|
|
| |
Cristal1980 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Лікар Забранський вилікував мені плече. Багато років у мене воно боліло під час певних рухів, обійшла багато спеціалістів: Царенко, Борисенко, Маврова, але толку не було зовсім. За відгуками я вирішила піти до Забранського, зрештою, він пояснив, у чому моя проблема. За чотири сеанси біль пішов.
|
|
| |
МонаЛіза | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Була на прийомі у лікаря Забранського Владислава, була надана реальна і кваліфікована допомога.
|
|
| |
Роза456 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Скрутило так, що встати не змогла зранку. Звернулася до лікаря Забранського. Зробила МРТ, виявився остеохондроз шийного відділу хребта, я чайник не могла в руках тримати. 10 процедур мануальної терапії, і мене нічого не турбує. Я вдячна лікарю і завжди його рекомендую!
|
|
| |
Nataliiia | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| До цього лікаря ходжу періодично при загостренні хронічних проблем із хребтом, які призводять до сильних і частих головних болів. Він дуже добре відчуває пацієнта і видно, що щиро намагається допомагати. Мені дуже допомагає лікування курсами мануальної терапії у Владислава Забранського.
|
|
| |
Афанасія1956 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Прийшла з болем у спині, Владислав допоміг швидко і чітко, без зайвих слів, без суєти, відповів людською мовою на всі запитання. Сеанси були чудові й дуже добре допомогли допомогли. Я дуже задоволена.
|
|
| |
Alyonka15 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як можна зателефонувати Владиславу Забранському?
|
|
| |
Cristal1980 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович.
|
|
| |
Smirik | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Лікар чудовий. Скрутило сильно, болі в спині. Відразу допоміг. Навіть не знала, що так може бути без уколів і таблеток. Рекомендую!
|
|
| |