Мануальний терапевт Авангард
|
|
Nira1 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мануальний терапевт Авангард
У мене нападоподібний біль у верхній частині спини, особливо під час різкого повороту тулуба. Підкажіть із такими симптомами до кого краще звертатися?
|
|
| |
Кіра20 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| З такими симптомами краще звернутися до мануального терапевта, на мій погляд, найкращий - це Забранський В.В. З усіх мануальних терапевтів можу рекомендувати тільки його.
|
|
| |
Vasilissa | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Якщо у вас заболіла спина, не потрібно чекати, що пройде сама, потрібно відразу звертатися до фахівця. Я звернулася до Забранського В.В. Це, на мій погляд, найкращий фахівець у лікуванні хребта.
|
|
| |
Еліза75 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Не так давно почалися проблеми з поперековим відділом хребта. Одного дня скувало так, що поворухнутися було боляче, і в терміновому порядку я стала шукати лікаря. За порадою знайомої звернулася до Забранського В.В. Після першої процедури відчула полегшення, лікар дуже уважний, грамотний, доброзичливий. Рекомендую і раджу в разі проблем зі спиною звертатися саме до нього.
|
|
| |
Elenochka8 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Чудовий лікар, справжній майстер своєї справи! Врятував від болю в спині всього за курс відвідувань! Мені дуже допомогло і підійшло його лікування! Рекомендую всім!
|
|
| |
Аграфена | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Звернувся до Владислава Володимировича з болями в грудному відділі. Він допоміг, після першого курсу стало набагато легше. Пройшла три курси, результат чудовий - болі минули. А найголовніше - видно результат!
|
|
| |
Karollina | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я звернулася до Владислава Володимировича, як зазвичай це відбувається, коли просто біль накрив так, що я розігнутися не могла. Усе сталося на роботі. Моя робота сидяча, природно шийний остеохондроз періодично дає про себе знати. Владислав Володимирович допоміг мені! Звертаюся я до нього не вперше і добре, що є такий фахівець у нашому місті! Рекомендую!
|
|
| |
Тома45 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Підкажіть де приймає Владислав Володимирович?
|
|
| |
Еліза75 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Владислав Володимирович приймає у себе вдома на Богдана Хмельницького 49.
|
|
| |
Jaromir | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як я можу записатися до нього на прийом?
|
|
| |
Karollina | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Телефонуйте і домовляйтеся: 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Лука125 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Довге медикаментозне лікування невролога і фізкабінети державної лікарні не допомогли, тому вирішив шукати справжнього фахівця сам, і мені пощастило - Забранський В.В.. відмінно знає, як допомогти людям з болями в спині.
|
|
| |