Мануальний терапевт Одеса Бугаївка
|
|
Полька | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мануальний терапевт Одеса Бугаївка
Порекомендуйте для консультації грамотного мануального терапевта, бажано щоб приймав у районі Бугаївки або не далеко від неї.
|
|
| |
РозаліяВелика | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Раджу вам проконсультуватися з Владиславом Забранським, щоправда, він приймає на Богдана Хмельницького, але дуже хороший фахівець.
|
|
| |
Лія | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Я теж раджу Владислава Володимировича, мій чоловік був практично лежачим, а доктор Забранський його підняв на ноги.
|
|
| |
Клариса78 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Прийшла з проблемою головного болю і шиї. Владислав Володимирович, подивившись знімки МРТ, відразу призначив лікування. Мені вистачило 7 сеансів, і болі минули. Вдячна цьому лікарю за такий підхід до лікування, до цього зверталася до Коробейникова Ю.З., але він біль не зняв. Планую підтримувати цей курс протягом року.
|
|
| |
Аліса49 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Фахівець з великої літери, якому сміливо можна довірити своє здоров'я і здоров'я своїх близьких!
|
|
| |
Альбіна125 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Проблеми з шийним відділом хребта, болі, скутість у рухах, навіть за слабкого повороту шиї, нестерпний біль, який віддавав і в грудний відділ. У це може важко повірити і зараз мені здається, що це було не зі мною, але після першого прийому стало легше, а після закінчення курсу залишилося слабке нагадування про те, що було. Шкода, що у зв'язку із зайнятістю на роботі не завжди виходить приїжджати як хотілося б. Найкращі рекомендації!
|
|
| |
Felixx | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Страждав тривалий час від болю в плечовому суглобі. Сходив на консультацію і лікування до лікаря Забранського. Пройшов курс лікування. Біль минув. Усе дохідливо пояснив, як далі діяти мені, щоб болю не було. Рекомендую, хороший лікар, рідко таких зустрінеш!
|
|
| |
АнжелінаВ | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Як можна проконсультуватися з Владиславом Забранським?
|
|
| |
Аліса49 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Записатися до нього на прийом можете за телефоном: 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Антонія | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Підкажіть вартість сеансу і скільки сеансів входить у курс?
|
|
| |
Клариса78 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Вартість сеансу 600 грн. Курс зазвичай складається з 10 сеансів, але все залежить від вашого захворювання.
|
|
| |
Avaz | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Абсолютно все сподобалося! Дуже хороший лікар! Спеціаліст із великої літери! Чуйне ставлення. Професійний підхід.
|
|
| |