Мануальний терапевт Одеса Пересип
|
|
Poplavskaya | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мануальний терапевт Одеса Пересип
Підкажіть з болями в попереку, мені порекомендували звернутися до мануального терапевта, на ваш погляд до кого краще звернутися?
|
|
| |
Барислава | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Найкраще зверніться до Забранського В.В., на мій погляд найкращий. Але приймає тільки з результатами МРТ.
|
|
| |
Java | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Владислав Володимирович - справжній фахівець, майстер своєї справи! Обійшла велику кількість мануальних терапевтів - Коробейникова, Унанова, Маврова, Зеленського. Повністю розчарувавшись у медицині нашого міста, я втратила надію знайти досвідченого й уважного лікаря. До Забранського пішла, прочитавши багато позитивних відгуків про його роботу, і не пошкодувала. Не пускає пил в очі розумними розмовами про хвороби і про життя, а просто лікує! Тепер усім рекомендую звертатися до Забранського В.В!
|
|
| |
Амірам0276 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Владислав Володимирович відразу ж викликає прихильність до себе, видно, що компетентний і досвідчений фахівець. У мене були болі в шиї, спині, поперек просто не розгинався, боліла голова, колінний суглоб - загалом, повний комплект. За курс сеансів мануальної терапії я забула про те, що мене щось турбувало. Рекомендую!
|
|
| |
Броніслава | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Відмінний фахівець. Прийшла з гострим болем у попереку, передгрижовий стан. Та й у принципі спина після третьої дитини втомлена. З першого сеансу пішла з полегшеною спиною. Після курсу сеансів забула про біль. У Владислава Володимировича просто золоті руки!
|
|
| |
Anwar | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Владислав Володимирович, грамотно підійшов до вирішення проблеми остеохондроз шийного, грудного і грижа поперекового. На першому ж сеансі приділив багато часу на прийомі, мануальна терапія у нього і дешевша, і ефективніша, ніж у мануальних терапевтів Коробейникова і Жмеренецького, де тільки роблять роботу заради фінансової вигоди. Рекомендую всім читачам відгуку.
|
|
| |
ssofiaa | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Доктор Забранський дуже допоміг мені при сильному болю в шиї від остеохондрозу. 3 тижні ходила і спала зі страшним болем у шиї. Лікування у неврологів Ферденандес і Коробейникової не допомогло. Владислав Володимирович за кілька сеансів повернув мене в нормальний стан.
|
|
| |
Валентина45 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Як можна записатися до Владислава Забранського?
|
|
| |
Броніслава | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович.
|
|
| |
Дубровіна | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть вартість прийому у Владислава Володимировича?
|
|
| |
Амірам0276 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Я за сеанс платила 600 грн.
|
|
| |
Alevtina | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Була на сеансі мануальної терапії у Владислава Забранського, мені сподобалося, дуже грамотно підійшов до вирішення моєї проблеми.
|
|
| |