Мануальний терапевт центр Одеса
|
|
Ростислава | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мануальний терапевт центр Одеса
У мене защемило шию десь, моторошні відчуття. Відчуваю як періодично тягне в голову. Підкажіть до кого мені краще звернутися?
|
|
| |
Білояр | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я думаю вам краще звернутися відразу до мануального терапевта, раджу краще Забранського В.В.
|
|
| |
Крючков | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| У цього лікаря ручки золоті. Три роки мучився з болями в шийному відділі, головними болями, скутістю. З першого прийому болі зменшилися, після закінчення курсу рухова активність повністю відновилася.
|
|
| |
Alevtina | Повідомлення # 4 |
Сержант
| До Владислава Володимировича лікувалася у Царенка, у нього я не розуміла, чим моя хвороба може закінчиться, а Владислав Володимирович сказав прямо, як є. Ви знаєте, я задумалася, і лікуюся, і не шкодую, що потрапила до нього. Багато чула в лікарні на Малиновського про те, що лікар він хороший, багатьом допоміг, як і мені.
|
|
| |
Ds24 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Уже багато років спостерігаюся в нього, бо інші фахівці, як-от Коробейніков та Унанов, не змогли допомогти. Після курсу мануальної терапії в Забранського забуваю про свій остеохондроз на рік, а якщо дотримуватися рекомендацій лікаря, повертаюся до нього, бо порушую його рекомендації.
|
|
| |
Аркадій1997 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Чудовий лікар! Завжди з розумінням ставиться до хворого. Грамотний фахівець, професіонал своєї справи. Дуже тактовна, ввічлива людина. Рекомендую!
|
|
| |
малвіна | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Звернулася з болями в спині та шиї. Після відвідувань одразу відчула хороший результат. Дуже приємно відвідувати фахівця, у якого індивідуальний підхід до кожного пацієнта, і який пояснить усе, розповість і порадить. Побільше б таких фахівців у нашому місті. Доброї душі людина і хороший фахівець!
|
|
| |
Аристарх | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Можете дати контакти Владислава Забранського?
|
|
| |
Alevtina | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Тримайте - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Zolotareva | Повідомлення # 10 |
Сержант
| За якою адресою приймає Владислав Забранський?
|
|
| |
Аркадій1997 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Владислав Володимирович приймає у себе вдома за адресою Б. Хмельницького 49.
|
|
| |
Аміна1986 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Я дуже вдячна лікарю Забранському. Кілька разів він буквально мене ставив на ноги. Якщо знадобиться допомога, то буду звертатися тільки до нього.
|
|
| |