Мануальник 7км Одеса
|
|
Машуня | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мануальник 7км Одеса
З'явилися сильні прострілюючі болі в грудній клітці і ниє хребет від сидячої роботи. Мені порадили звертатися до мануальщика. Порадьте, кращого в Одесі, бажано щоб приймав у районі 7км.
|
|
| |
Антонія | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Хочу порекомендувати Забранського Влада. У нього золоті руки. 3 роки я мучилася з хребтом, і він - єдиний, хто мені допоміг. Лікар від бога, ввічливий і вміє слухати пацієнта. Побільше б таких фахівців.
|
|
| |
Груша | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Дуже чуйний, тактовний і прокачаний фахівець! Відвідую його вже близько 3 років. Рада, що в місті є професіонал такого рівня.
|
|
| |
Дружиніна | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Була у багатьох фахівців - Царенко, Чеботарь, Унанова, Жмеринецького. Владислав Забранський - однозначно найкращий із найкращих. Поставив на ноги, за що йому дуже вдячна!
|
|
| |
Гуляша | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Сама зверталася до Владислава Забранського неодноразово, лікує без ліків. Дає багато корисної інформації щодо збереження здоров'я. Рекомендувала його багатьом знайомим і друзям, усі задоволені проведеним лікуванням і результатом. Рекомендую!
|
|
| |
Ruslan78 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Побував на прийомі в Забранського Владислава за рекомендацією доньки. Турбували болі в шиї, запаморочення, головний біль і шум у вухах. Ходив до цього і до ЛОРа, і до невролога, приймав ліки протягом півроку - нічого не допомагало, тільки шлунок і печінку посадив. Після курсу сеансів у Владислава Володимировича біль у шиї минув, шия перевертається! Рекомендую відвідати!
|
|
| |
Діонісія | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Довгий час мучилася з головним болем, знеболювальні допомагали на короткий час. Обійшла багатьох мануальників (Коробейникова, Маврова, Кірсаненка, Зеленського) з цією проблемою, без ефекту. 2 роки сиділа на антидепресантах, буквально опускалися руки. Після сеансів у доктора Забранського, я просто літаю, вже тиждень живу нормальним життям!
|
|
| |
ІринаКазакова | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Можете дати контакти цього лікаря?
|
|
| |
Гуляша | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Тримайте: 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович.
|
|
| |
Сухоруков | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Підкажіть скільки коштує сеанс і скільки потрібно пройти сеансів?
|
|
| |
Діонісія | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Сеанс коштує 600 грн. У курс входить 10 сеансів. Кількість сеансів залежатиме від вашого захворювання.
|
|
| |
Аскар | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Настійно рекомендую найкращого мануальника. За курс сеансів прибрав біль у шиї, який мучив мене багато років. Золоті руки у лікаря.
|
|
| |