Мануальщик Артвіль Одеса
|
|
Митька | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мануальщик Артвіль Одеса
В Одесі хорошого мануальника не так то просто знайти. А довірити свій хребет дядечкові-самоучки без мед. освіти не дуже хочеться. Порекомендуйте кого-небудь, хто добре лікує мануальною терапією.
|
|
| |
Аполлінарія | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Хочу порекомендувати Забранського Владислава Володимировича. Чудовий, чуйний, уважний лікар. Знає і любить свою роботу. У нього чарівні руки! Позбавив мене головного болю, болю в спині.
|
|
| |
Добрава | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Не могла розігнутися в спині. Після курсу мануальної терапії відчула себе набагато краще. Здивував дещо нестандартний підхід до лікування. Фахівця рекомендую! Дуже сподобалося.
|
|
| |
Капітоліна | Повідомлення # 4 |
Майор
| Забранський - це лікар від Бога. Примітно, що ця людина працює на результат. Якщо хоче вилікувати пацієнта, то керується не нормативами доказової медицини, а здоровим глуздом! Рекомендую звернутися!
|
|
| |
Іполіта | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Владислав Володимирович - професіонал своєї справи. Він - добрий і товариський лікар. Лікує дуже якісно, вкладаючи всі свої знання і сили. У нього чудові руки. Лікар грамотно оцінив МРТ поперекового відділу, відразу знайшов, у чому проблема, і дуже мені допоміг. Він виявляє і лікує саме причину захворювання, а не симптоми.
|
|
| |
Іпатія | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Відмінний лікар! Призначив ефективне лікування! До цього довго лікувалася в Унанова і Кірсаненка, нічого не допомагало. А після візиту до Владислава Володимировича просто до життя повернулася! Дуже його рекомендую!
|
|
| |
Кирилла | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Звернулася з болем у спині та грудній клітці, не могла рухатися. Владислав Володимирович позбавив мене болісного болю, провівши мануальне лікування. Раджу всім, у кого є подібні проблеми!
|
|
| |
Інга | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Підкажіть де приймає Владислав Забранський?
|
|
| |
Добрава | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Доктор Забранський приймає у себе вдома на вул. Богдана Хмельницького 49.
|
|
| |
Рузвельт | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як я можу з ним зателефонувати?
|
|
| |
Капітоліна | Повідомлення # 11 |
Майор
| За цими номерами телефонів - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Кора | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Чудовий лікар, не шкодую, що потрапила до нього на прийом. Дуже приємна, хороша людина. Його золоті руки роблять чудеса!
|
|
| |