Мануальщик Одеса Молдаванка
|
|
8Ulyana | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мануальщик Одеса Молдаванка
На дачі зачепилася я головою за дерево, у шиї щось хруснуло, не так щоб дуже боляче було. Минуло кілька місяців, а шия боліти не перестала, а ще гірше почалося. Порадьте мені мануального терапевта, який зможе допомогти мені з цією недугою.
|
|
| |
Клеопатра | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Владислав Забранський - професіонал з мануальної терапії! Результат здивував як візуально, так і за МРТ. Була невелика грижа, після процедур все стало в своє русло. Рекомендую!
|
|
| |
Єфросинія | Повідомлення # 3 |
Майор
| "Лікар із чарівними руками", - саме так я називаю Владислава Забранського. Прийшла на прийом із проблемами в шиї. Уже після першого прийому головний біль минув, а після закінчення повного курсу я стала "пурхати як метелик". Доктора рекомендую всім!
|
|
| |
BeckyJ | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Проходила сеанси мануальної терапії у Кірсаненка і Горбатюка, але ефекту було мало. Після курсу сеансів у Владислава Володимировича результат перевершив усі очікування: минули болі в спині, зменшилися головні болі, покращився загальний стан організму.
|
|
| |
Барбара789 | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Звернулася до мануального терапевта Забранського В.В.. Причина - остеохондроз. Спочатку мануальної терапії боялася, але, як виявилося, даремно. Забранський чудовий професіонал і чудовий мануальник. Він глибоко опрацьовує всі м'язи, довго розігріває їх. Потім трохи покрутить, покрутить, і минає защемлення нервів, минають болі. Тепер регулярно проходжу сеанси мануальної терапії в нього з метою профілактики.
|
|
| |
Леоніла | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Завдяки роботі Владислава Володимировича відчуваю полегшення і свободу руху. Він висококваліфікований фахівець, відмінно знає свою справу, доступно пояснює, у чому наша неграмотність у ставленні до свого здоров'я.
|
|
| |
Бертіна | Повідомлення # 7 |
Майор
| До мануальних терапевтів я раніше не зверталася, це був мій перший досвід. Знайома порадила доктора Забранського. Я скористалася підказкою, і зараз дуже вдячна і за корисну пораду, і Владиславу Володимировичу за ефективне лікування. Мені вистачило семи сеансів, щоб відчути значне полегшення. Такої свободи в рухах я не відчувала вже дуже давно, напевно, кілька років. Тепер моя черга рекомендувати цього чудового майстра.
|
|
| |
Леонтія78 | Повідомлення # 8 |
Майор
| Відмінний лікар. Мануальну терапію - робить усе, як треба. Приходиш із проблемою, йдеш без неї. Рекомендую!
|
|
| |
Діонісія | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Забранський В.В.- дуже професійно врятував мене від шийного остеохондрозу, що мучив мене. Була у Коробейникова, Унанова, Чеботар і все даремно! Дуже рада, що потрапила до такого лікаря, для мене це найкращий мануальний терапевт!
|
|
| |
Азарій | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Підкажіть, як можна записатися до Владислава Забранського?
|
|
| |
Леоніла | Повідомлення # 11 |
Сержант
| 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович.
|
|
| |
Igor2001 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Як виявилося, вся справа у фахівцеві, який тобою займається. Владислав Володимирович - лікар від Бога, він просто на своєму місці і створений для того, щоб допомагати людям. Раджу звернутися!
|
|
| |