Мануальник Авангард
|
|
Lybava | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мануальник Авангард
Нещодавно зіткнулася з проблемою - поперек став "хрустіти" з віддачею в ногу. Знаю, що проблема невигадана і багато хто з цією проблемою стикався. Підкажіть до кого краще звернутися?
|
|
| |
Броніслава | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я вважаю, вам потрібно звернутися до Забранського Владислава, у мене була схожа проблема, він єдиний з мануальників, який зміг мені допомогти.
|
|
| |
Валентина45 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Прийшла до мануального терапевта Забранського з ознаками шийного остеохондрозу. Чудовий лікар, хороший фахівець: мені "вистачило" семи сеансів, щоб позбутися больового синдрому і знову знайти повну свободу рухів. Рекомендую!
|
|
| |
Володимира | Повідомлення # 4 |
Полковник
| Була на лікуванні у лікаря мануальної терапії Забранського В.В. Досвідчений лікар, знає свою справу. Болі в хребті зникли, знадобилося всього 10 сеансів. Усім рекомендую. Реальна допомога.
|
|
| |
Гавриїла | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Дуже задоволена результатами наданої мені допомоги чудовим лікарем - лікарем мануальної медицини Забранським В.В. Дуже уважний, чуйний, ефективний лікар, за курс сеансів поставив на ноги, дав докладні рекомендації. Сам лікар - професіонал своєї справи, який любить своїх пацієнтів, і надалі я маю намір звертатися до нього, виконувати його приписи і рекомендувати його своїм близьким.
|
|
| |
Євпраксія | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Найкращий мануальник! Усім раджу! Мені дуже допоміг півроку тому. Спеціаліст своєї справи. Побільше б таких лікарів!
|
|
| |
Віринея | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Дуже вдячна лікарю Забранському. За курс прийомів буквально поставив на ноги, мануалісти Кірсаненко і Чеботар не могли допомогти протягом цілого місяця. У Владислава Володимировича золоті руки!
|
|
| |
Гликерія | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Можете сказати, де приймає доктор Забранський?
|
|
| |
Володимира | Повідомлення # 9 |
Полковник
| Владислав Володимирович приймає за адресою: вул. Б. Хмельницького 49.
|
|
| |
Вишневський | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Залиште будь ласка його контакти?
|
|
| |
Гавриїла | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Будь ласка - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Caroline | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Чудовий лікар, майстер своєї справи: уважний, небайдужий. Проходила курс мануальної терапії, почуваюся чудово. Рекомендую!
|
|
| |