Мануальщик Одеса центр
|
|
Нісса | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мануальщик Одеса центр
Потрібен хороший мануальний терапевт. Якщо ви знаєте гідного, досвідченого мануальника, порекомендуйте, буду дуже вдячна.
|
|
| |
Неллі75 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Проходила лікування у лікаря Забранського В.В.. Не буду вдаватися в подробиці, але роботою лікаря задоволена дуже. Якщо Ви в пошуку фахівця, тоді раджу записатися саме до лікаря Забранського. Чудовий фахівець!
|
|
| |
Яда | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Владислав Забранський - це лікар із великої літери! Я проходила в нього лікування три роки тому. Тоді, після курсу сеансів мануальної терапії він повернув мене до нормального життя. Зараз, коли знову потрібна була допомога мануального терапевта, знову звернулася до нього, і професіоналізм лікаря не змусив довго чекати результату. За тиждень лікування мануальною терапією я знову повністю відновлена.
|
|
| |
Радинка | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Наразі проходжу мануальну терапію в лікаря Забранського з приводу тривалого больового синдрому в м'язах шиї та грудного відділу хребта. Дуже пошкодувала, що відразу не звернулася до Владислава Володимировича (обійшла багато мануальних терапевтів Зеленського, Кірсаненка, Царенка, Горбатюка, які не принесли полегшення). Лікар дуже уважний і ввічливий, зрозумів мою проблему з півслова, визначив мої інші проблеми зі здоров'ям, про які я не згадувала, докладно роз'яснив мої подальші дії і дав рекомендації.
|
|
| |
Tolyaaa | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Приголомшливий фахівець. Мене до Владислава Володимировича направив невролог, він допоміг не тільки прибрати неприємні відчуття в спині, а й зняв багато м'язових затисків. Раджу звернутися!
|
|
| |
Мстислава | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| У процесі лікування у Забранського Владислава я звернула свою увагу на те, що лікар займається своєю справою за покликанням, з інтересом і уважністю до деталей. Дуже рідкісні якості, як тактовність і чуйність, свідчать про його загальнолюдські чесноти, що особливо важливо для створення атмосфери довіри між пацієнтом і лікарем - у мануальній терапії це актуально. У підсумку, лікування у цього фахівця проходить невимушено і результативно, що дає змогу тривалий час почуватися в прекрасній формі.
|
|
| |
Марьяна | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| До цього я майже рік мучилася від цих болів, ходила на масажі, фізіотерапію, була у Чеботаря і Маврова. І вже зовсім зневірившись, потрапила до Забранського В.В. Я й подумати не могла, що він поверне мене до здорового життя, та ще й після одного курсу сеансів. Однозначно рекомендую!
|
|
| |
Радмила | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Підкажіть як можна записатися до Владислава Забранського?
|
|
| |
Tolyaaa | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Ось його контактні номери телефонів: 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Найда | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Можете будь ласка вартість сеансу?
|
|
| |
Радинка | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Я платила 600 грн, але сеанс чудовий!
|
|
| |
Ревміра | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Рекомендую. Це саме той лікар, після лікування у якого позитивний ефект помітний відразу!
|
|
| |