Костоправ Райдужний Одеса
|
|
Stella73 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Костоправ Райдужний Одеса Дорогі форумчани, будь ласка, допоможіть, підкажіть де можна знайти хорошого костоправа, якщо хто звертався, загострився остеохондроз, спина болить нестерпно. Було б добре, якщо він приймає в районі Райдужного.
|
|
| |
Inga1983 | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Знаю хорошого костоправа Забранського В.В., приймає він на Б. Хмельницького. Раджу звернутися до нього, не пошкодуєте.
|
|
| |
Роксана | Повідомлення # 3 |
Сержант
| У чоловіка були жахливі болі в спині, постійно боліла голова. Усі ліки, які виписували лікарі, допомагали тільки на півроку. Владислав Володимирович порекомендував пройти курс мануальної терапії, призначив. Зараз тьху тьху, чоловіка не мучить ні спина, ні головні болі. Ми залишилися дуже задоволені!
|
|
| |
Діодора | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Талановитий костоправ! Ходила з болями в попереку, стегні, шиї та голові. У підсумку і самопочуття стало набагато кращим, і постава пряміша. Щиро рекомендую!
|
|
| |
Ростислава | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Якщо судити за результатом - Владислав Забранський найкращий з тих лікарів, які мною займалися. А була я раніше у Маврова, Коробейникова, Березовського. По-перше, сама техніка мені найбільше підійшла, позитивний ефект я відчуваю. Спина стала менше боліти. По-друге, просто спілкуватися з Владиславом Володимировичем приємно. Немає зарозумілості та зневаги, з якою часто стикаюся в медиків. Після кожного сеансу позитивні емоції.
|
|
| |
Руслана1980 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Доктор Забранський поставив мене на ноги в повному сенсі цього слова. Я не могла наступати на ноги в 33 роки після пологів, спускалася сходами боком, ходила по стінці. Рекомендую, чудовий фахівець!
|
|
| |
сабінянка | Повідомлення # 7 |
Майор
| Грамотний костоправ. Він упевнений у своїх знаннях, і я на своєму досвіді перевірила, що їх у нього в достатку. Прийом пройшов у найкращому вигляді. Перший лікувальний сеанс уже пішов мені на користь, стало легше. Я звернуся ще й вам рекомендую!
|
|
| |
Светозара | Повідомлення # 8 |
Генерал-майор
| Можете сказати де приймає Владислав Забранський?
|
|
| |
Руслана1980 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Владислав Володимирович приймає за адресою: вул. Б.Хмельницького 49.
|
|
| |
Горбунова | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як можна записатися до цього костоправа?
|
|
| |
Inga1983 | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Тримайте - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792
|
|
| |
Светослава | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Влад Забранський допоміг налагодити справи з моєю хворою спиною. Таке відчуття, немов усе стало на місця. Болю немає, з'явилася довгоочікувана і вже напівзабута легкість у рухах.
|
|
| |