Костоправ Одеса Молдаванка
|
|
АліNa | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Костоправ Одеса Молдаванка
Підкажіть, будь ласка, хорошого костоправа. А то чоловікові зовсім погано, послизнувся, впав і диск, мабуть, змістився. - потрібна допомога. Заздалегідь вдячна.
|
|
| |
Феодосія | Повідомлення # 2 |
Майор
| Мені з дисками добре допоміг Владислав Забранський, можу сміливо його рекомендувати!
|
|
| |
Аніса | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Лікар із великої літери. У мене великі проблеми зі спиною. До кого тільки я не зверталася: і до Коробейникова, і до Березовського, і до Маврова, але все безрезультатно. Владислав Володимирович - дуже грамотний лікар, який єдиний призначив правильне лікування. Рекомендую на всі 100%!
|
|
| |
Філіпа | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Мене до нього практично принесли, зі скрученою спиною і дикими болями в попереку, а пішла своїми ногами і з заспокоєною психікою. За курс сеансів знову повернулася до нормального активного життя і роботи. Рекомендую!
|
|
| |
DF1981 | Повідомлення # 5 |
Майор
| Єдиний, хто допоміг і полегшив мені мої страждання з болями в попереку. Тепер сплю і сиджу, раніше не могла, навіть їла стоячи. Рекомендую всім, хто ходить по наших поліклінічних неврологічних прийомах без толку. Рекомендую однозначно!
|
|
| |
Флавія | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Рука не піднімалася і шия не крутилася. Звернувся до Владислава Забранського після довгих ходінь по інших костоправам Маврову і Чеботарю. Особливих надій уже не плекаючи... Після одного відвідування цього фахівця відразу стало легше. Вправив усе, що було висмикнуто! Після закінчення курсу забула вже про біль!
|
|
| |
Горячева | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Відмінний лікар. Усім раджу! Болів постійно поперек, не знала, що робити. Ходила на уколи, нічого не допомагало. Натрапив на цього лікаря і вирішив сходити, не пошкодувала! Спина не болить анітрохи вже півтора року!
|
|
| |
Генріх | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Дайте, будь ласка, контакти цього лікаря?
|
|
| |
Філіпа | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович.
|
|
| |
Есмеральда1988 | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Вартість сеансу яка, підкажіть, якщо нескладно?
|
|
| |
Феодосія | Повідомлення # 11 |
Майор
| Вартість сеансу 600 грн.
|
|
| |
ІтанНовгородцев | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Відмінний лікар. За своє життя, з таким професіоналом стикаюся вперше. Професіонал з великої літери!
|
|
| |