Костоправ Одеса Ленпосілок
|
|
Елеонора6 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Костоправ Одеса Ленпосілок
Добрий день! Порадьте костоправа. Потрібно хребці вправити. Потрібен розумний лікар, який гірше не зробить як мінімум.
|
|
| |
Флоренція | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Зверніться до Забранського Владислава Володимировича - він дуже хороший костоправ!
|
|
| |
Правдина | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Лікар від бога, тактовний, уважний, а головне від його лікування я знову ходжу прямо і без болю. Працює на совість!
|
|
| |
Флоріана | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Уважно вислухав, подивився знімки, процедури проводив дуже обережно, акуратно. Було видно, що лікар дійсно хоче допомогти! Приємна у спілкуванні людина, грамотний фахівець. Повернув мене до нормального життя. Дуже вдячна Владиславу Володимировичу!
|
|
| |
LepsGregor | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Сподобалося те, як акуратно і дбайливо проходить лікування, оскільки до цього був невдалий досвід у Коробейникова. Владислав Володимирович робить все не боляче, акуратно, полегшення настає вже з першого прийому, а після завершення курсу почуваюся чудово. Сміливо можу рекомендувати цього лікаря.
|
|
| |
Фотина25 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Чудовий лікар, все по справі сказав і дуже доступно пояснив суть проблеми, не призначаючи жодних операцій! Хоча це радили зробити неврологи Гек і Фернандес, заради чого тільки, незрозуміло. рекомендую, надає кваліфіковану допомогу!
|
|
| |
Mountain8 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| До звернення до Владислава Володимировича, відвідала кількох костоправів Маврова та Жмеренецького, ефективності не було. Коли прийшла до Владислава Володимировича, здивувалася наскільки чітко він визначає джерело болю і миттєво його усуває. Відмінний лікар!
|
|
| |
Харитина | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Звернулася за рекомендацією і не пошкодувала. У мене шийний хондроз, протрузія, сколіоз. Усе поправив. Класний лікар. Професіонал своєї справи. Рекомендую.
|
|
| |
romanovich | Повідомлення # 9 |
Майор
| Потрапила до лікаря Забранського на прийом випадково і дуже рада, бо він мені дуже допоміг. На прийом потрапила з проблемами в шиї, ледве стримуючи сльози, можна сказати, що так заклинило, що не могла поворухнути шиєю. Але Владислав Володимирович якось так зробив, що все стало на місце, і я навіть дихати стала інакше - все стало набагато легше. Я просто щаслива, що знайшла "свого" лікаря!
|
|
| |
Анохіна | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Можете підказати, як зв'язатися з Владиславом Забранським?
|
|
| |
Флоріана | Повідомлення # 11 |
Сержант
| 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 - Владислав Володимирович.
|
|
| |
Шура1990 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Я дуже вдячна Забранському В. В. за його допомогу. Методи лікування, які використовує Владислав Володимирович, насправді дуже дієві. Рекомендую!
|
|
| |